Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co się opłaca?

Dusher

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zacznijmy tak - wracam po baaardzo długiej przerwie do grania ( nie było na czym xD ) 

Sporo się zmieniło i zapytam tak - czy w ogóle opłaca się grać w tych ligach "sezonowych" typu obecna Harbronger czy ciupać sobie po prostu w standardzie . Bo cały czas mnie to nurtuje. Doradźcie - poradźcie gracze... Boo nie wiem co robić xD

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Postacie sezonowe i tak po skończonym sezonie są dostępne w normalnej lidze więc straty żadnej a dodatkowa zawartość jest. 

(')(.)(;)

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano
Dnia 27.04.2018 o 21:39, Tachykir napisał:

normalnie cyk harbronger i lecisz teraz jest bistreary ale srednia liga nastepna ma byc dobra podobna do tych np. brocz czy byeond

Ty się chyba z innej ery urwałeś chyba że masz dojścia bezpośrednio do Chrisa i on ci wszystko mówi :) Pierdo...sz bezsensu. W kwietniu 2018 roku mówisz mi o lidze która skońćzyła się w październiku 2017... idź się leczyć bo chyba pojęcia o grze nie masz. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Swoją drogą @Dusher grasz jeszcze w PoE? Bo szukam kogoś z kim mogę pograć. :D

IGN: OmegaShowingBalls

Steam: http://steamcommunity.com/id/91in1hit

Jeśli będziesz chciał to dodaj :)

<span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: Comic Sans MS'><span class='bbc_underline'><em class='bbc'><strong class='bbc'><span style='color: #0000FF'>Jebnij + to nic wielkiego</span></strong></em></span></span></span>

• Biter. zmienił(a) tytuł na Co się opłaca?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...