Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowa postać elf

Tatsumaru

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grzebałem po sieci i znalazłem pliki nowej postaci elfa od Keyto (przypuszczam, że część z was kojarzy tę osobę). Gościu odwalił kawał dobrej roboty, ale wiadome było, że prędzej czy później jego perełkę wyłowi Jack Sparrow i wyrzuci ją na ląd. Cóż... samo życie :P

Opublikowano
15 minut temu, HejHejBKS napisał:

To jakies jaja ? Czekam to ja na nowy serwer na pl po tej aferze z yangami 

Nie bardzo rozumiem jak ta twoja wypowiedz się ma do tego tematu :P Nie pomyliłeś to się czasem?

Opublikowano

postać była zrobiona już z 3 lata temu jak nie lepiej tylko za wysoko cenił sobie swoja prace dlatego prawie wgl ta postać nie zobaczyła światła dziennego. Widziałem ja może raz na jakimś zagranicznym serwerze 

miałem ją  po czasie kupić dla siebie jako Likana Kobiete ale stwierdziłem że się nie opłaca

ale ogólnie kawał dobrej roboty ze strony Keyto 

Opublikowano
56 minut temu, Sasori® napisał:

postać była zrobiona już z 3 lata temu jak nie lepiej tylko za wysoko cenił sobie swoja prace dlatego prawie wgl ta postać nie zobaczyła światła dziennego. Widziałem ja może raz na jakimś zagranicznym serwerze 

miałem ją  po czasie kupić dla siebie jako Likana Kobiete ale stwierdziłem że się nie opłaca

ale ogólnie kawał dobrej roboty ze strony Keyto 

Ile z ciekawości Keyto chciał za tą postać?

Opublikowano
4 godziny temu, Evil Smile napisał:

Dla mnie sztos, czekam od dawna na serwer z elfem.

No przecież bigbig robi (Artagnan), będzie w styczniu coś.

*TOPIC: postać troszkę wali syserrorami i jest niezbalansowana, ale generalnie spoko.

Opublikowano
1 minutę temu, Reygras napisał:

No przecież bigbig robi (Artagnan), będzie w styczniu coś.

przecież wiem, czekam. ;v 

Ciekawe jak wypadnie na tle innych klas z balansem 

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano
2 minuty temu, Evil Smile napisał:

przecież wiem, czekam. ;v 

Ciekawe jak wypadnie na tle innych klas z balansem 

Zedytowałem posta, Kartagina mówi, że jest w opór niezbalansowany i będzie musiał wszystkie cyferki robić od zera. :D

tfu, posta, nie postać. literówka.

Opublikowano
1 minutę temu, Reygras napisał:

Zedytowałem postać, Kartagina mówi, że jest w opór niezbalansowany i będzie musiał wszystkie cyferki robić od zera. :D

No to słyszałam, ale chodzi o sam fakt, jak już "ustawi ten balans" jak będzie się mierzyć z szamanką czy surą :D 

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano

Dotychczas ta postać była na jednym serwerze czeskim (raczej tak), a Kartagin miał być pierwszy w polsce, oby się wyrobił, nikt tym nie grał, więc będzie hajp, a potem będize to na 50% serwerów i zbrzydnie to ludziom. TAK BĘDZIE.

Zaraz napisze jakie ma to coś skille, tylko KArtagin mi odpisze xD

• Ups... zmienił(a) tytuł na Nowa postać elf
Opublikowano

Ten Elf jest dodany na czyste pliki ;) które można znaleźć na zagranicznych forach ^^ oglądałem i trochę pobugowana ale jest :D ogólnie postać zajebiście się prezentuje.

BornBePRO.jpg

Masz ładunek na kwadracie, skręć se jebnij macha !

Opublikowano

Te pliki są z freakgames chociaż źródło mogłeś podać,  jak ktoś chce stawiać na tym serwer polecam zakupić fix od keyto bo bez tego postać jest do wyjebania.

Opublikowano
5 godzin temu, bigbig napisał:

Te pliki są z freakgames chociaż źródło mogłeś podać,  jak ktoś chce stawiać na tym serwer polecam zakupić fix od keyto bo bez tego postać jest do wyjebania.

Jak już robisz reklamę to mogłeś podać link z przekierowaniem do tego forum... Z drugiej strony skąd ta pewność? Bo ty te pliki znalazłeś właśnie tam?

Opublikowano
10 godzin temu, Reygras napisał:

Zaraz napisze jakie ma to coś skille, tylko KArtagin mi odpisze xD

Jak by ktoś szukał informacji o skillach to zamieszczam poniżej.

Opublikowano
19 godzin temu, Tatsumaru napisał:

Ile z ciekawości Keyto chciał za tą postać?

na tamten czas 2000 tys euro

Opublikowano
12 godzin temu, Tatsumaru napisał:

Jak już robisz reklamę to mogłeś podać link z przekierowaniem do tego forum... Z drugiej strony skąd ta pewność? Bo ty te pliki znalazłeś właśnie tam?

albo masz raka, albo masz raka. 

Raczej jak podaje już nazwę z danego forum do zamilcz i przemyśl zanim odpiszesz. CIAU

Opublikowano
16 minut temu, bigbig napisał:

albo masz raka, albo masz raka. 

Raczej jak podaje już nazwę z danego forum do zamilcz i przemyśl zanim odpiszesz. CIAU

Ty wiesz co piszesz? Czy tak se o stukasz w klawiaturę? Ta wypowiedź w ogóle nie jest zrozumiała...

PS: mi radzisz przemyśleć zanim odpisze, a sam tego nie robisz? "CIAU"

Opublikowano

Postac jak postać nie ma na nią modeli, chociażby kostiumów a jak dodawać nową postać która nie mogła by mieć kostiumów (bo nikt nie zrobił na nią) nawet podstawowych a reszta klas tak to bez sens.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

a krasnoluda ktos widzial moze? bo szukam i odpalam serwa z elfem i krasnoludem a potem jeszcze orka dodamy

lupik-log_awxeehx.png

Szukasz kogoś kto szybko i porządnie zakoduje Twoją stronę?
Właśnie mnie znalazłeś!
Odwiedź mój temat i przekonaj się, że warto powierzyć mi to zadanie.
Lupik - Usługi kodowania stron

Opublikowano
Dnia 18.11.2017 o 17:18, siemaelopro napisał:

Postac jak postać nie ma na nią modeli, chociażby kostiumów a jak dodawać nową postać która nie mogła by mieć kostiumów (bo nikt nie zrobił na nią) nawet podstawowych a reszta klas tak to bez sens.

Na Lykana też nie było większości kostiumów i jakoś sobie można było poradzić. Dla grafika 3d przygotowanie takiego nowego kostium w oparciu o stare to 5 minut roboty. Dodajesz 5-10 kostiumów i gotowe.

Opublikowano
Dnia 5.12.2017 o 12:03, Lovable napisał:

Na Lykana też nie było większości kostiumów i jakoś sobie można było poradzić. Dla grafika 3d przygotowanie takiego nowego kostium w oparciu o stare to 5 minut roboty. Dodajesz 5-10 kostiumów i gotowe.

Jak to się łatwo mówi :P Oczywiście dla chcącego nic trudnego, ale w 5 minut to tego nawet nie zrobi profesjonalny grafik z CD Projekt :P

Opublikowano
10 godzin temu, Tatsumaru napisał:

Jak to się łatwo mówi :P Oczywiście dla chcącego nic trudnego, ale w 5 minut to tego nawet nie zrobi profesjonalny grafik z CD Projekt :P

Mark, Dzekon. Nie dłużej jak 5 minut kostium/broń opierając się o stary.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...