Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Quest w plikach Taki_niesmialy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wie ktoś jak się może nazywać quest w którym Seon-Pyeong daje liste itemów? bo chciałbym go usunąć lecz nie wiem jak quest się zwie.

2LaT.gif

Opublikowano
Przed chwilą, Armaciaak napisał:

a czy trudno jest sprawdzić każdy ? :D

Nie jest lecz chcę wiedzieć od tak, a czy tak łatwo jest nabijać posty? :)

2LaT.gif

Opublikowano
Przed chwilą, Gumskull napisał:

Nie jest lecz chcę wiedzieć od tak, a czy tak łatwo jest nabijać posty? :)

normalnie, ale to Ty nabijasz, skoro możesz sprawdzić w questach sam xD

Opublikowano
Przed chwilą, Armaciaak napisał:

normalnie, ale to Ty nabijasz, skoro możesz sprawdzić w questach sam xD

Nie mogę otóż serwer robi kolega, ja tylko chciałem zapytać bo nie udało mu się stworzyć konta na MPCForum, Prosiłbym cię abyś skończył nabijać posty, Pytam ludzi z normalnym mózgiem którzy wiedzą i mają chęć odpowiedzieć na pytanie, a nie jakieś radnomowe nie powiem co nabija sobie posty.

2LaT.gif

Opublikowano
Przed chwilą, Gumskull napisał:

Nie mogę otóż serwer robi kolega, ja tylko chciałem zapytać bo nie udało mu się stworzyć konta na MPCForum, Prosiłbym cię abyś skończył nabijać posty, Pytam ludzi z normalnym mózgiem którzy wiedzą i mają chęć odpowiedzieć na pytanie, a nie jakieś radnomowe nie powiem co nabija sobie posty.

randomowe, okej. Tak jest jak sie biorą pseudo gówna za robienie serwerów xD wymien ktore pliki to zaraz Ci powiem ;)

Opublikowano
1 minutę temu, Armaciaak napisał:

randomowe, okej. Tak jest jak sie biorą pseudo gówna za robienie serwerów xD wymien ktore pliki to zaraz Ci powiem ;)

Pseudo gówna? wypraszam sobie to, nie jestem twoim kolegą żebyś tak do mnie pisał, z takim zachowaniem to nie długo postoisz na tym Forum. ;) Czytanie ze zrozumieniem.

Jeżeli nadal nie ogarniasz o co mi chodzi, nie odpisuj na tą wiadomość "Pseudo gównie" :)

2LaT.gif

Opublikowano
36 minut temu, Armaciaak napisał:

niesmiały xenox, jego czyste ? przerobione przez rykoxa ? Gownie, ja nie musze byc na tym forum

Jego pliki Gimbazo :)

https://www.mpcforum.pl/topic/579067-pliki-serwerowe-by-taki_niesmialy/

2LaT.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...