Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem - "Zostaniesz połączony z serwerem"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem mianowicie przejdę do rzeczy:

Otóż gdy się loguję na serwer kiedy już jest odpalony ( Wszystkie channele ) to ciągle mi pisze "Zostaniesz polaczony z serwerem" raz na jakis czas tylko wejde na konto i normalnie do metina ale zazwyczaj troche musze poczekac albo wgl nie dojdzie to do skutku, natomiast kiedy wpisuje byle jaki login i haslo to od razu wyswietla sie zaraz komunikat " Nieprawidlowa nazwa uzytkownika lub haslo" Wiec problem z jako takim polaczeniem raczej nie ma , przez co mam brak pomyslu co jest nie tak ze to tyle trwa.

Byłbym wdzięczny za każdą pomoc, pozdrawiam.

Posiadam Metin2 juz po kompilacji binki i przejsciu na Source i dodaniu kilku rzeczy na serwer, tak jak mówie serwer działa bo nie wywala mnie na pulpit i czasami loguje mnie do gry jednak ze trwa to strasznie dlugo albo czasami po prostu nie moge sie zalogowac bo ciagle pisze ten komunikat " Zostaniesz polaczony ... "

• Aive zmienił(a) tytuł na Problem - "Zostaniesz połączony z serwerem"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...