Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy system rankingowy - Trust Factor

cola!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie macie wrażenia z nowego systemu rankingowego? Zagrałem 3 mecze na rangach LEM i muszę przyznać że wszyscy byli bardzo mili, grało się spoko, nawet enemy nic nie sapało. A co najlepsze zero rusków chociaż przedtem jeden to było minimum.

Opublikowano

Ja odczuwam to lipnie ze względu gdy nie grałem na cheatch na unrankedzie i minimum 4 rusków jeden dar się mocno aż uszy bolą natychmiastowy mute dodam że na tym unrankedzie były szeryfy

Opublikowano

Niedopracowane. Mam 2,5kh, a mi dobrało do enemy prawie 6kh. Gość związany z dość mocną drużyną esportową. Grał z kumplem jednym lub więcej. Podobno system miał brać pod uwagę godziny, liczbę wygranych, wartość konta i pierdoły typu rok założenia. W część z nich wątpię, natomiast godziny i mecze powinny być naprawdę brane pod uwagę.

• ToshiKatsu zmienił(a) tytuł na Nowy system rankingowy - Trust Factor
Opublikowano

jak grałem na smurfach z kumplem (200 i 400h) na poziomie szeryfów to nas wywaliło na jakichś polaczków po 1500-2000h, co cały mecz płakali, że jestem odpalonym smurfem, gdzie grałem pierwszy raz w tym miesiącu, więc nie jestem pewny, czy to aby działa prawidłowo

no chyba, że enemy takie toxic jest w każdym meczu to jakoś da się to wyjaśnić, ten smurf miał s1 w wakacje, więc trust factor raczej nie jest na wysokim poziomie xD 

tenor.gif

Opublikowano
3 godziny temu, MagicznyCygan napisał:

Ogólnie bardzo dobry pomysł z tym. Lecz jest jeden problem. Jak ktoś spadnie do gry z samymi trollami i to raczej już tego nie wyjdzie 

Myślę że system będzie patrzył czy się starasz czy odwalasz robotę byle jak i dzięki temu powoli wyjdziesz. Napewno nie zacznie to też działać odrazu tylko wszystko się wyrobi po około miesiącu

Opublikowano
20 godzin temu, warzecha0 napisał:

Czy ten system dziala na rangach s6/gold 1 ? bo jak narazie nie odczuwam roznice miedzy prime a trust factor :(

Myślę że to jest za niski poziom żeby było odczuwać różnice. No i smurfy

Opublikowano

dalej gowno system prime jest lepszy :)  grajac ze znajomym na smurfach na rangach ge z tym system co 2 mecz koles na odpale z nowym steamem 5 czy 12 lvl mial :P jak na ta pore nie oplaca sie tego grac 

Opublikowano

zagralem 1 mecz xD

1 WYSZEDL 

2 SIE WYZYWALO

1 TROLOWAL

TO I JA POSTANOWIŁEM WYJŚĆ xD

http://i63.tinypic.com/s4mjqf.png

SZALONY

CO TAM ODRAZU E-SPORTU?

JEZEL WIDZISZ TEN POST I CI POMÓGŁ ZOSTAW SERDUSZKO DLA MNIE !

Opublikowano

Wut? Byly jakies zmiany? xD Ja gram kilka godzin dziennie w csa. Ostatnio awansowalem do tego smiesznego LEMa i jakos zadnej roznicy nie zauwazylem.  Ta sama patola co kiedys na tych mmach xD

Opublikowano
Dnia Sunday, November 19, 2017 o 08:29, cola! napisał:

Myślę że to jest za niski poziom żeby było odczuwać różnice. No i smurfy

jednak jest trust factor na s4

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...