Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Demo720

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ja jestem Demo. Potrzebuję od was pomocy.

Jak włączam Unturned to pojawia się czarny ekran ,a na na nim na dole 2 białe paski. Próbowałem reinstalować razem z usunięciem regedita ,oraz zmieniałem rozdzielczość ekranu i nic nie dało. Z góry thx za wszelką pomoc

Opublikowano
9 minut temu, Demo720 napisał:

Witam ja jestem Demo. Potrzebuję od was pomocy.

Jak włączam Unturned to pojawia się czarny ekran ,a na na nim na dole 2 białe paski. Próbowałem reinstalować razem z usunięciem regedita ,oraz zmieniałem rozdzielczość ekranu i nic nie dało. Z góry thx za wszelką pomoc

Chyba za dużo Youtube oglądałeś...

Zaktualizuj sterowniki i spróbuj uruchomić w trybie zgodności z innym systemem. Czy ten błąd wyskakuje przy okienkowej wersji? (ALT+Enter)

Opublikowano
2 minuty temu, Demo720 napisał:

Jak mam ALT+Enter to dalej tak samo. Nie mam bladego pojęcia jak się zmienia sterowniki :P

Nie zmieniaj tylko zaktualizuj. Wpisz nazwę karty graficznej w przeglądarce i pobierz, albo jak masz Nvidia uruchom Nvidia Experience i ręcznie zaktualizuj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...