Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vandetta czy S4 PL

xZott

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, od kilku dni rozważam powrót do NosTale tylko nie wiem gdzie grać.. na PL'a nie mam czasu grac po kilka godzin przeważnie jest to 3-4h dziennie ale może uda się coś ugrać, ale też zastanawiam się nad Vendettą.. gdzie lepiej grać..

Czy na s4 idzie się wybić jakoś bez ładowania ND ?

Na Vandettcie da się jakoś sprawnie i szybko zarabiać, jeśli tak to jaki to sposób i jaką postacią najlepiej grać.. wiem że każdemu z osobna lepiej będzie grać się inną ale mi się gra fajnie każdą.

Ogólnie jak wy myślicie.. s4 czy Vandetta przy graniu 3-4h dziennie i po proszę kilka tipów do waszego wyboru, z góry Dzięki wielkie.

Opublikowano

S4 to shit, już kk spadło z 7zł do 3 i ciągle leci w dół, bo bugują tak samo jak na s1 bugowali. Granie na s4 nie ma kompletnie sensu, więc jeśli pl to tylko s1 albo vendetta

Opublikowano
Dnia 16/11/2017 o 16:02, Tezzy napisał:

S4 to shit, już kk spadło z 7zł do 3 i ciągle leci w dół, bo bugują tak samo jak na s1 bugowali. Granie na s4 nie ma kompletnie sensu, więc jeśli pl to tylko s1 albo vendetta

Większej głupoty w tym dziale dawno nie widziałem. Jedyne z czym się zgodzę, to spadek kk do 2,5zł, bo świetni przedstawiciele Entwella zadecydowali o gold evencie, a obecnie z takimi rajdami jak yertirand, fafnir tego golda na serwerze jest o wiele za dużo. Imo bez ładowania nadal możesz osiągnąć topke. Na S1 nawet nie zaczynaj grać, w życiu się nie wybijesz.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...