Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki tryb serwera?

iMuciek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki tryb serwera w Minecraft bedzię najbardziej opłacalny tylko taki w miarę sensowny, a nie "izi drop" 20% na diament jak to teraz robią tylko bardziej takie oryginalne typu HC, MiniGames itp. bo tych serwerków dla dzieci z pierwszej klasy to ja budować nie chcę, ponieważ nie ma sensu ;P proszę o szybką odpowiedź 

Opublikowano

W RPG mało osób już gra ale Parkour całkiem spoko pomysł, bo raczej takich serwerów jest mało, a dzieciaczki z 3 klasy nie umieją ich zrobić, bo na to pluginów gotowy nie ma :p

• Envqu zmienił(a) tytuł na Jaki tryb serwera?
Opublikowano

8 godzin temu, iMuciek napisał:

MiniGames itp. bo tych serwerków dla dzieci z pierwszej klasy

1. AHA MiniGames dla dzieci, nieźle.

2. Wyobrażasz sobie serwer bez budowli?

3. Parkour to zły pomysł - Ostatnio mało osób gra na tym trybie.

8 godzin temu, iMuciek napisał:

a dzieciaczki z 3 klasy nie umieją ich zrobić, bo na to pluginów gotowy nie ma :p

Już widzę autorskie pluginy na twoim serwerze.

banner.jpg

Opublikowano
3 minuty temu, _space_ napisał:

1. AHA MiniGames dla dzieci, nieźle.

2. Wyobrażasz sobie serwer bez budowli?

3. Parkour to zły pomysł - Ostatnio mało osób gra na tym trybie.

Już widzę autorskie pluginy na twoim serwerze.

Po pierwsze nie mówię, że MiniGames jest dla dzieci tylko, że robią gówno serwetki na, których jest jakiś Creative, albo SkyWars,  a po drugie pisałem już dużo pluginów w wieku piąto-klasisty

Opublikowano

To o czym piszesz, to są te super SIECI SERWERÓW na którym znajdziesz wszystko.

A minigames to minigames - SkyWars, TheWalls, LuckyIslands, SurvivalGames itp.

Ja bym chciał zobaczyć stary dobry tryb Dragon Escape.

banner.jpg

Opublikowano

Oj też chciałbym go zobaczyć 

A jeśli chodzi o serwer typu HardCore to o np. MC.SKKF.NET, a nie jakieś dziecięce zabawy w budowanie gildii, którą kupiła mu mama na stronie serwera i teraz się jara

Jak bym miał już coś robić to wolałbym, żeby było to cos w stylu starych dobrych czasów początków MultiPlayer`a :22_stuck_out_tongue_winking_eye:

Opublikowano

Czy mógłby ktoś coś jeszcze zaproponować tylko takiego co ludzie będą chcieli zobaczy i pograć :22_stuck_out_tongue_winking_eye: tylko tak jak pisałem wyżej nie gówno serwerki... 

liczę na szybką odpowiedź 

Opublikowano
21 minut temu, iMuciek napisał:

Czy mógłby ktoś coś jeszcze zaproponować tylko takiego co ludzie będą chcieli zobaczy i pograć :22_stuck_out_tongue_winking_eye: tylko tak jak pisałem wyżej nie gówno serwerki... 

liczę na szybką odpowiedź 

RPG, jeżeli je fajnie zrobisz, ciekawie ( nie nabijanie expa na mobowiskach...), z fabułą to dużo osób wejdzie i zostanie na dłużej, a jeżeli dodasz do tego jeszcze większe reklamy to uhuhu :216_pig:

Opublikowano
6 godzin temu, MagicznyCygan napisał:

Ja bym chętnie pograł na jakimś serwerze typu survival działki jak za dawnych czasów 

Ziomuś to jest tryb taki bardzo "oklepany" jest na niego wiele paczek gotowych i korzystają z nich dzieci, ponieważ sam takową jak miałem 10 lat robiłem ale ona była wgl w innym stylu niż to co jest standardem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...