Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam chciałbym wam zaprezentować banner który wykonałem niedawno i pomyślałem że go udostępnię!

Banner prosty w wykonaniu, przejrzysty oraz plik .psd prosty w edytowaniu.

7f8666a60ba50.gif

Do wyboru przygotowałem wam 3 tła.

590d038c01765.png

Pozwalam na edytowanie. Zabraniam usuwanie Autora z Banneru!

Mam nadzieje ze banner się podoba, jeżeli ktoś by chciał żeby coś mu do niego dodać proszę napisać na PW.

DOWNLOAD:

DL: https://mega.nz/#!bo8DzTCI!apj2ac_VHQm44SGdMzm_pvW6eoj_HKhOplM8ABpd2_k

SKAN: https://www.virustotal.com/pl/file/c764e40815fcb939b699565c9df3a6f5104346856abaa85039a0658faf21e658/analysis/1510669584/

Czcionki: 

AMATIC DL: https://www.fontsquirrel.com/fonts/amatic

Bakersfield DL: https://www.dafont.com/bakersfield.font

Mały poradnik jak zapisać banner w pliku .gif ( dla zielonych )

Na początku wchodzimy w file ( Plik ) 

e01ebf4a732c7.png

Klikamy Save fo Web... ( czyli zapisz dla internetu )

5beaf57d20f0a.png

Wybieramy opcje Save... ( Zapisz )

I oto nasz banner został zapisany w rozszerzeniu .gif.

Edytowane przez Ziolasek

67pojo.png

Opublikowano
21 minut temu, MrSanten napisał:

Prosty i estetyczny baner. Nic dodać nic ująć.

:16_relieved:

67pojo.png

Opublikowano

GIF i serwery TeamSpeak to nieporozumienie. Ustaw GIF'a na banner na swoim serwerze, i zobacz o ile zwrasta zużycie zasobów przez TeamSpeak 3 Client w menadżerze zadań. Nie wspomnę już o tych z wolniejszym netem którzy ten banner będą musieli pobrać :P 

Sam banner wygląda dość fajnie, brak mu efektu wow, no ale darmowy projekt więc nie ma co oczekiwać.

Na pewno komuś się przyda ;) 

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano
14 minut temu, Pantoflarzek napisał:

GIF i serwery TeamSpeak to nieporozumienie. Ustaw GIF'a na banner na swoim serwerze, i zobacz o ile zwrasta zużycie zasobów przez TeamSpeak 3 Client w menadżerze zadań. Nie wspomnę już o tych z wolniejszym netem którzy ten banner będą musieli pobrać :P 

Sam banner wygląda dość fajnie, brak mu efektu wow, no ale darmowy projekt więc nie ma co oczekiwać.

Na pewno komuś się przyda ;) 

No tak może i wzrasta użycie ale zawsze ktoś może normalnie zamiast .gif zrobic sobie banner w formacie .png bez przeskakujących Informacji.

67pojo.png

Opublikowano
2 godziny temu, BedziuPlayGames napisał:

Dodaj czcionkę bo nie da się nic zmienić.

Przepraszam bardzo, zapomniałem całkiem o dodaniu DL czcionki.

Czcionki już dodane. Pozdrawiam!

67pojo.png

Opublikowano
5 godzin temu, √єєση napisał:

Prosty, estetyczny...

Trochę bym go rozbudował 

Leci +

Dziękuje :)  Na pewno go rozbuduje jak będę miał czas!

67pojo.png

Opublikowano
57 minut temu, ɴoɴαмe napisał:

Ładny banner, widziałem go już na paru serwerach. Niestety ludzie usuwają autora.

Dziękuje, ludzie mają w du** kogoś prace, w większości przypadków gdy robiłem grafike osoby podpisywały się pod to jako one :/ 

67pojo.png

Opublikowano
13 godzin temu, Ziolasek napisał:

Dziękuje, ludzie mają w du** kogoś prace, w większości przypadków gdy robiłem grafike osoby podpisywały się pod to jako one :/ 

Wystarczyło zrobić większy i jaśniejszy napis, połączyć go z warstwą zdjęcia i po krzyku chyba, że ktoś zmieni zdjęcie. Wtedy nawet, jeśli ktoś będzie próbował zamazać to zrobi sobie wielką plamę. 

Masz mniejszą szansę na to, że jacyś mało inteligentni ludzie Cię usuną. 

Jeśli chodzi o sam banner - podoba mi się styl, jest przejrzysty, ma ładne i "magiczne" tła. Jednak jak dla mnie kompletnie niedobrane czcionki.

Daję plusik za wstawienie prac. ;) 

Opublikowano
8 godzin temu, Maja.. napisał:

Wystarczyło zrobić większy i jaśniejszy napis, połączyć go z warstwą zdjęcia i po krzyku chyba, że ktoś zmieni zdjęcie. Wtedy nawet, jeśli ktoś będzie próbował zamazać to zrobi sobie wielką plamę. 

Masz mniejszą szansę na to, że jacyś mało inteligentni ludzie Cię usuną. 

Jeśli chodzi o sam banner - podoba mi się styl, jest przejrzysty, ma ładne i "magiczne" tła. Jednak jak dla mnie kompletnie niedobrane czcionki.

Daję plusik za wstawienie prac. ;) 

No racja ale i tak da się bez problemu to zamaskować, może nie wiele osob to potrafi ale większość obejrzy jakis poradnik na YT i się nauczy, w następnej pracy tak wlasnie zrobię. Dziękuje :) 

6 godzin temu, Pingwin212 napisał:

Ładne te bannery. 

Daję "+"  (Więcej takich bannerow)

Pozdrawiam. 

A Dziękuje bardzo, na pewno w tym tygodniu jakis banner jeszcze wleci albo template pod prezentacje serwera!

3 godziny temu, MichqPL napisał:

Ładny banner :D "+" Dla Ciebie

Dziękuje ;)

67pojo.png

• 4 tygodnie później...
  • 3 lata później...
Opublikowano

Link do pobrania bannera wygasł.

Cytat

14. Tematy, które posiadają nieaktywny link do pobrania pliku, zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne. Autor może zaktualizować linki do pobrania w terminie 7 dni od ich wygaśnięcia.

Archiwum.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...