Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rozbudowa nowego MU

koko703

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałem zapytac czy wiadomo cos na temat rozbudowy tej gry, mianowicie czy bedzie taka jak MU Online. W sensie wiele broni zbroi i innych takich ktore nie tylko zmieniaja statystyki bohatera ale rowniez jego wyglad zewnetrzny.. Z powodu tego ze po zmianie eq postac niczym sie nie rozni to pobralem MU Online xD

Oto moje Tut-y (nie ma ich za wiele)

http://www.mpcforum.pl/topic/522897-tut-mody-i-programy-do-wota/
Opublikowano

Nie liczyłbym na to. Ta gra praktycznie nie ma nic wspólnego z MUO. 

Opublikowano

To zostaje przy Mu online xD. Chciałem zapytać czy na tamten dział tego forum ktoś jeszcze zagląda czy raczej umarło śmiercią naturalną? Bo chciałbym się czegoś podowiadywac gdyz nie do końca ogarniam MUO. 

Z góry dzięki 

Oto moje Tut-y (nie ma ich za wiele)

http://www.mpcforum.pl/topic/522897-tut-mody-i-programy-do-wota/
Opublikowano
24 minuty temu, koko703 napisał:

To zostaje przy Mu online xD. Chciałem zapytać czy na tamten dział tego forum ktoś jeszcze zagląda czy raczej umarło śmiercią naturalną? Bo chciałbym się czegoś podowiadywac gdyz nie do końca ogarniam MUO. 

Z góry dzięki 

Teraz w MU praktycznie grają sami starsi wyjadacze, więc nowe tematy w głównym dziale bardzo rzadko się pojawiają. Jako taka aktywność jest jedynie w publikacjach serwerów. Jeżeli masz jakieś pytania co do gry to chętnie na nie odpowiem.

Opublikowano

nie ma co skreslać mu legend co prawda jest w otwartej becie(na oficjalu nic nie bedzie kasowane) ale sporo moze sie jeszcze zmienic na razie co tu mamy to jako taki system rozwijania skrzydel oraz limity wejsc na najlepsze lochy przez co postaciebedzie sie robic pare miesiecy o ile szybciej sie komus nie znudzi

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...