Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Origin] Brak zawartości biblioteki

th0t

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakieś 3 tygodnie temu zrobiłem konto na originie dzień później kupiłem grę. Pograłem może 2/3 dni znudziła mi się. Zalogowałem się po tygodniu nieobecności zalogowałem się i okazało się że biblioteka moich gier jest pusta. Chciałbym się skontaktować z administracją, ale słyszałem że na odpowiedź trzeba czekać nawet do 3 miesięcy. Czy jest coś takiego że po jakimś okresie nieobecności gra się ukrywa czy coś takiego? Jest możliwy jakiś szybszy kontakt z administracja poza możliwością telefoniczną, ponieważ wiąże się tą z kosztami. Liczę na szybkie załatwienie tej sprawy. Dzięki za każde pomysły!

• ToshiKatsu zmienił(a) tytuł na [Origin] Brak zawartości biblioteki
Opublikowano

Ja również miałem taki problem. Wszedłem na tę stronę: https://help.ea.com/pl/contact-us/ . I skontaktowałem się telefonicznie z pomocą EA. Wytłumaczyłem całą sytuację potwierdziłem że posiadam kody i po chwili gra była już dostępna. Nie wiem gdzie słyszałeś że trzeba tak długo czekać ale mnie (może po prostu miałem szczęście) to nie spotkało.

(')(.)(;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...