Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto kupić WWII

Akashii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

mam niesamowitą ochotę pograć w jakiegoś coda, ostatni raz grałem w BOIII na konsolce, poza tym jakieś 2k godzin na codzie 4 i połowa tego na Cod2 i BOII, w reszte grałem okazjonalnie. teraz widzę że WWII (które planowałem kupić) dostaje po dupie od kupców jak żaden inny cod. Ogólnie na kampanie miałem ochotę bo wygląda fajnie, nie wliczając bugów, ale głównie chodzi mi o multi, czy warto i czy gra nie umrze po w miesiącach :( Czy są w ogóle jakieś prgnozy na to że developerzy zepną dupę i zabiorą się za porządne wsparcie tej gry? Zastanawiam się nad wyborem między BO3 i WW2 bo najwięcej graczy, jeżeli odradzicie mi obydwie to czy są jakieś alternatywy?(oprócz BFa)

Z góry dzięki za odpowiedź :) 

+ Jeżeli pomogłem                                    :-]

Jeżeli chcesz się skontaktować zapraszam ts3 : 178.33.168.235:10113

Opublikowano

Może wypowie się ktoś kto zakupił tą część, ale ja powiem jako osoba która tej gry nie zakupiła.Dla kampanii kupować tej gry dla mnie się nie opłaca oceniając po filmikach na youtube.Według mnie biegać po plażach Normandii z PPSz to troszkę przesada, wiem że niemcy mieli wtedy tą broń w arsenale po powrocie ze Stalingradu ale nie przesadzajmy + do tego masa cut scenek. Jeśli chodzi o multiplayer miałem okazję pograć niecałą godzinkę w Becie i nawet spoko się grało, lecz jakoś nie czułem tego aby mnie ta część miałaby zatrzymać przy sobie na dłużej. Polecam obejrzeć ten filmik w którym koleś omawia całą betę i ocenia grę, może ci to pomoże w wyborze (materiał niestety po angielsku)odsyłam do materiału.

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jako że pograłem trochę to mogę powiedzieć teraz, o ile nie za późno.
Kampania na plus, aczkolwiek nie przebija infite warfare. Miło wrócić do czasu wojny i wciąż liczę na jakiś akt z udziałem polaków, bo poza bronią z Polski nic więcej nie ma.
Multiplayer.. No cóż, tutaj nie porwał mnie tak samo jak i battlefield1. Jakoś nie ma takiej wielkiej przyjemności grając bronią z czasów wojny, a i mapy takie sobie (bardzo mało). 
Za tą cenę raczej bym nie kupił drugi raz. Polecam poczekać rok i kupić sobie za 60 zł tak jak można to zrobić z zeszłorocznym codem

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kupiłem panowie i powiem szczerze dla mnie bardzo fajna gierka, single mocne 7/10, zombiaki nieco gorsze niż zazwyczaj i multi też fajne. Ogólnie polecam ale nie za tą cenę :)

+ Jeżeli pomogłem                                    :-]

Jeżeli chcesz się skontaktować zapraszam ts3 : 178.33.168.235:10113

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...