Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z kompilacja packera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka all!

Próbuję przeprowadzić kompilację packera do Asune2 lecz nie udaje mi się to. Rozpakowałem roota zmieniłem ip itd, ale trzeba go jeszcze spakować. Więc muszę zrobić kompilacje tego ścierwa, ale w VS 2k13 wywala mi taki błąd.

Błąd 228 error LNK1181: cannot open input file 'C:\Users\Komputer\Desktop\asune 2 nowe\SOURCE\src_klient\src_klient\client\EterLocal e\Debug\EterLocale.lib' C:\Users\Komputer\Desktop\asune 2 nowe\SOURCE\src_klient\src_klient\tools\packer\LIN K

A tak to wygląda w całości:

https://pastebin.com/9T5Ratev

Jeśli ktoś jest w stanie mi z tym pomóc, to zapraszam na gg : 57423753 

Lub jeśli to jakaś drobnostka, to proszę pisać pod temat. 

Tak to wygląda w praktyce.

Opublikowano

" 4>LINK : fatal error LNK1181: cannot open input file 'D:\asune src testy\SOURCE\src_klient\src_klient\client\EterLocale\Debug\EterLocale.lib' "

Opublikowano
9 godzin temu, Peppe napisał:

" 4>LINK : fatal error LNK1181: cannot open input file 'D:\asune src testy\SOURCE\src_klient\src_klient\client\EterLocale\Debug\EterLocale.lib' "

Toś mi pomógł :D Tyle to i ja wiem, bo to wkleiłem. Problem jest taki, że jak odpalam to w VS 2k13 i zaczynam kompilować, to mi to wywala.

Wcześniej nie zmieniam żadnej biblioteki libów itd bo kutwa nwm które wziąc. Próbowałem coś tam ustawić, ale wywala jeszcze więcej błędów. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...