Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To tak zacznijmy od strony 

Cytat
  • Created by NONAME & SZYMIX | Edytowany: Stasiu

jakimś cudem dostrzegam pewne prawdopodobieństwo co do tego stylu https://html5up.net/landed a o tym nic w stopce nie jest napisane strona cała pusta jak już robicie stronę to przynajmniej pomyślcie co tam chcecie dać bo inaczej jest kompletnie zbędna

teraz przejdźmy do ts 

1 Nawalone 30 kanałów prywatnych z czego tylko 8 jest używane

2 (Nawalone) kanałami zbędnymi

3 brak ikon niektórych 

4 Bot który po wejściu rozwala słuchawki

5 Na poczekalni można mówić od 99 mocy przez co Root może gadać na niej

Moim zdaniem nic szczególnego 

:yay:

Opublikowano
Dnia 20.11.2017 o 23:26, xman8830 napisał:

To tak zacznijmy od strony 

jakimś cudem dostrzegam pewne prawdopodobieństwo co do tego stylu https://html5up.net/landed a o tym nic w stopce nie jest napisane strona cała pusta jak już robicie stronę to przynajmniej pomyślcie co tam chcecie dać bo inaczej jest kompletnie zbędna

teraz przejdźmy do ts 

1 Nawalone 30 kanałów prywatnych z czego tylko 8 jest używane

2 (Nawalone) kanałami zbędnymi

3 brak ikon niektórych 

4 Bot który po wejściu rozwala słuchawki

5 Na poczekalni można mówić od 99 mocy przez co Root może gadać na niej

Moim zdaniem nic szczególnego 

Stronę wgrałem, nie moją, autor był taki jak jest na stronie nie zmieniałem nic ale widać bardzo duże podobieństwo, strona usunięta.

Ilość kanałów została już uporządkowana,

Ikony są wszystkie, pod każdą rangę,

Bot został poprawiony, uruchamiałem je ponownie i na 100 były ustawione wszystkie,

Power zmieniłem, poczekalnia została usunięta z tym wiązało się usuniecie talk powera, przepraszam.

Starałem się odwzorować mój poprzedni serwer TeamSpeak, choć narazię nie mamy dużej ilości użytkowników jak na poprzednim naszym serwerze, to gwarantuje to że serwer nie padnie po miesiącu czy tam 2, maszyna jest opłacona na dobre kilka miesięcy więc nie mam z tym problemu, no nic szczególnego serwer jak serwer to prawda, ale jak pisałem gwarantujemy to że serwer tak szybko nie upadnie jak wiele serwerów konkurencyjnych ;) gdzie po miesiącu/dwóch widzę że serwer nie działa. 

Dziękuje ;)

67pojo.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Cytat

15. Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...