Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pluginy na 3 sposoby

Halk6000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam poszukuje lub bym sam napisał 2 pluginy lub skrypty :

sklep w gui takie by można było wszystko wrzucić łącznie z itami z modyfikacji .

podłączyć lub osobno napisać drop z ulepszaniem za surowce off poszczególny drop 

dodanie poszczególnych komend na wywoływanie gui i informacji o dropie 

tak jak mówiłem zaczynam z pluginami i w ogóle z javą jeśli ktoś ma pomysł jak zacząć zabawę lub by mógł poradnik napisać w komentarzu do tego napisanie prostym językiem to thx

chciałbym się dowiedzieć między innymi komend, składni , budowy kodu ewentualnie zastosowanie 

ewentualnie ktoś by mógł to wykonać za mnie ale chce się czegoś nauczyć i przy okazji nie tracić kasy za to że ktoś mi zrobi to co mu dam do roboty bo niestety jeszcze nie pracuje 

sprawa dla Administratora/ moderatora jeżeli coś źle ze składnią lub łamie to w jakiś sposób regulamin to nie lubię ostrzeżeń typu że jakieś punkty bd tracił więc napisz mi co źle to to poprawie 

zależy o której porze przyjdzie odpowiedz średni czas kiedy to czytam 9 rano może do 13 i wieczorkiem koło 21 

• Envqu zmienił(a) tytuł na Pluginy na 3 sposoby

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...