Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wiedźmin 3: Dziki Gon "Ostatnia Próba" oraz "Najbrzydszy Człowiek na Świecie"

pp03

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie,

Grając w Wiedźmina 3 napotkałam na problem

Mając poziom 18 (bo nie robiłam wcześniej zadań pobocznych na dużą skalę) trafiłam do Kaer Morhen i zrobiłam dwa zadania ("Zakłócenia" oraz "Ażeby Widłogona Zwabić"). Zaczęłam robić zadanie "Ostatnia Próba", gdy miałam zabić mglaki, to one zabiły mnie, więc stwierdziłam, że wrócę do tego zadania później, gdy będę mieć większy level. Teraz mam level 23 i nie ma pokazane, gdzie są te mglaki, Lambert stoi w miejscu ze srebrnym mieczem w gotowości.

Co do zadania "Najbrzydszy Człowiek na Świecie", to muszę porozmawiać z Lambertem o wyprawie do Kręgu Żywiołów. Tak samo jak w przypadku zadania "Ostatnia Próba", bohater stoi w miejscu przy jeziorze, a gdy klikam X, by z nim porozmawiać, patrzy się na Geralta i mówi "Geralt?" Aż czasem mam ochotę odpowiedzieć NIE, YENNEFER. 

Macie na to jakieś rady? Z góry dziękuję.

Opublikowano

Też nad tym myślałam, aczkolwiek usunęła mi się część zapisów i musiałabym znowu wypływać na Skellige. Mimo wszystko zastosuję się do rad, dziękuję bardzo za szybką odpowiedź!! ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...