Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z modem na wersji 1.12

seba123890

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóż problem z jakim nie mogę sobie poradzić i chciałbym go tutaj opisać jest następujący: na najnowszą wersję minecrafta zainstalowałem obviously forge'a bez którego ten mod nie zadziała i Custom NPC's mod. Wszystko cacy działa jednakowoż problem pojawia się już w grze, a mianowicie dodaje mi do gry tylko jedną zakładkę "NPC tools" gdzie m.in. znajduję się NPC Wand. Po kliknięciu na podłoże prawym przyciskiem myszy z wandem w łapce NPC nie tworzy się, zaś na czacie wyskakuje "Unable to find NPC". Nwm co zrobiłem źle i chciałbym się poradzić was, może będziecie wiedzieć jak temu zaradzić i czemu dodało mi jedną zakładkę, gdy powinno być ich więcej i czemu mod nie działa prawidłowo. Bardzo proszę o pomoc :) Dziękuje.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Envqu zmienił(a) tytuł na [1.12.2] Problem z modem
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Miałem ten sam problem u mnie pomogło usunięcie flag z essentials chyba (spawn-mob). Nie napisałeś czy to tylko client czy serwer

• Biter. zmienił(a) tytuł na Problem z modem na wersji 1.12

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...