Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę Game Masterem!

Rekomendowane odpowiedzi

• Aive zmienił(a) tytuł na Zostanę Game Masterem!
Opublikowano

Po przecinkach nie piszemy dalej zaczynając od wielkiej litery.

Daj te serwery na których masz doświadczenie, to chyba najistotniejsze by pokazać swoje doświadczenie.

Do tego jak ktoś rozumie niemiecki to może od razu sobie pomyśleć, że coś nie tak z Tobą przez ten nick.

WD7IpkZ.png

Opublikowano
7 minut temu, Skejcior ^^ napisał:

Po przecinkach nie piszemy dalej zaczynając od wielkiej litery.

Daj te serwery na których masz doświadczenie, to chyba najistotniejsze by pokazać swoje doświadczenie.

Do tego jak ktoś rozumie niemiecki to może od razu sobie pomyśleć, że coś nie tak z Tobą przez ten nick.

Najwidoczniej Ty masz ze sobą problemy, skoro wchodzisz i dobrze nie przeczytałeś, a już truć zacząłeś, nie interesuj Się, jeżeli ktoś będzie chciał to Się dowie wszystkiego na PW, a Ciebie nie pozdrawiam :)

tumblr_lvgzgf6IoX1qhsfoio1_500.gif

Opublikowano
6 godzin temu, ??WarumHure?? napisał:

Najwidoczniej Ty masz ze sobą problemy, skoro wchodzisz i dobrze nie przeczytałeś, a już truć zacząłeś, nie interesuj Się, jeżeli ktoś będzie chciał to Się dowie wszystkiego na PW, a Ciebie nie pozdrawiam :)

Niezłe nastawienie na krytykę.

A post widzę edytowany i dodałeś te doświadczenie #hipokryzja.

Przynajmniej pokazujesz jaki jesteś publicznie ale na gm'a to według mnie takie zachowanie średnio pasuje.

Żeby nie było to kończę dyskusję, jestem pewny, że osobnik nie warty polecenia.

WD7IpkZ.png

Opublikowano
2 minuty temu, Skejcior ^^ napisał:

Niezłe nastawienie na krytykę.

A post widzę edytowany i dodałeś te doświadczenie #hipokryzja.

Przynajmniej pokazujesz jaki jesteś publicznie ale na gm'a to według mnie takie zachowanie średnio pasuje.

Żeby nie było to kończę dyskusję, jestem pewny, że osobnik nie warty polecenia.

Człowieku, zachowujesz Się jak gówniarz za przeproszeniem, latasz ze tematu do tematu i piszesz pierdoły, zacznij robić coś pożytecznego, idź pobaw Się, cokolwiek... Ja nie będę Się wypowiadał już na twój temat, bo szkoda mi czasu na takich ludzi jak Ty..

Opublikowano

Oferta beznadziejna, estetyka odpycha. A ten tekst "prezentacja pisana na szybko" to zaprzeczenie Twojej oferty samo w sobie, tzn. oferta ma być kurwa delszys, a nie sklejką zdań pisaną w trzy minuty, bo już musisz dodać ofertę.

Opublikowano

Też nie polecam, widać jakie podejście do opinii i krytyki, jakby jeszcze była to krytyka bez argumentów to idzie zrozumieć, ale tutaj Skejcior podał konkret argumenty a Ty "z mordom" na niego naskoczyłeś.

Popraw zachowanie, kultura o tym nie świadczy :).

// Samo podanie odpycha (estetyka), nawet nie czytałem XD.

Opublikowano
1 godzinę temu, lewus123 napisał:

Też nie polecam, widać jakie podejście do opinii i krytyki, jakby jeszcze była to krytyka bez argumentów to idzie zrozumieć, ale tutaj Skejcior podał konkret argumenty a Ty "z mordom" na niego naskoczyłeś.

Popraw zachowanie, kultura o tym nie świadczy :).

// Samo podanie odpycha (estetyka), nawet nie czytałem XD.

Morde to Ty masz, jak coś Ci nie pasuje to stad wyjdz i nie szczekaj :)

Opublikowano
14 godzin temu, ??WarumHure?? napisał:

Morde to Ty masz, jak coś Ci nie pasuje to stad wyjdz i nie szczekaj :)

Po to jest forum, by wypowiadać swoje opinie na czyjś temat, lub wyrażać na jakiś temat. Nie wiem czemu moderacja tego działu zeszła na poziom paneli podłogowych. Jak tu siedziałem, ża głupi spam były warny. Cóż, pokazałeś jaki dojrzały jesteś i jak byś się zajął serwerem pod nieobecność wyższych rangą. Ludzie chyba nie są na tyle głupi, by zaufać komuś takiemu :).

Opublikowano
6 godzin temu, lewus123 napisał:

Po to jest forum, by wypowiadać swoje opinie na czyjś temat, lub wyrażać na jakiś temat. Nie wiem czemu moderacja tego działu zeszła na poziom paneli podłogowych. Jak tu siedziałem, ża głupi spam były warny. Cóż, pokazałeś jaki dojrzały jesteś i jak byś się zajął serwerem pod nieobecność wyższych rangą. Ludzie chyba nie są na tyle głupi, by zaufać komuś takiemu :).

Gówno Cię to interesuje, jesteś zwykłym idiotą, nie masz chyba życia prywatnego, nie bede dużo mówił, nie masz pojęcia Co potrafie, czego Ty byś lata nie ogarnął, robiłem wszystko, potrafię dużo, i nie będę rozmawiał z jakimś debilem który ma problemy emocjonalne, Nie pozdrawiam :)

• Ups... zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...