Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za dużo zbędnych informacji, nie wiem czy komuś będzie się chciało tyle czytać. (Nast. razem napisz krótko i zwięźle)

Plusy:

- Design Kanałów oraz ikon rang

- Z automatyzowany.

- Licencja wygląda na prawdziwą (Szanuje)

- Porządek w rangach

Minusy:

Brak!

Propozycja:

Dodajcie do banneru: godzine,date,online,

Polecam :)

Pozdrawiam. //Życzę żeby serwer się rozrósł. 

▪ Pomogłem ? Daj plusika.. ▪

▪▪

Opublikowano
11 godzin temu, Pingwin212 napisał:

Za dużo zbędnych informacji, nie wiem czy komuś będzie się chciało tyle czytać. (Nast. razem napisz krótko i zwięźle)

Plusy:

- Design Kanałów oraz ikon rang

- Z automatyzowany.

- Licencja wygląda na prawdziwą (Szanuje)

- Porządek w rangach

Minusy:

Brak!

Propozycja:

Dodajcie do banneru: godzine,date,online,

Polecam :)

Pozdrawiam. //Życzę żeby serwer się rozrósł. 

Dziękuję za miłą opinię :) Takie opinie czyta się z wielką przyjemnością, gdy ktoś docenia czyjąś pracę :) Co do reklamy poprawię ją, aby była krótsza oraz zawierała ważne informacje według twojej propozycji ;) Myślę, że banner również zostanie wykonany :) Pozdrawiam cieplutko :)

Opublikowano

Reklama w tych czasach taką jaką wykonałeś jest zbędna ;)

Denerwujące jest to że piszecie o Anty DDoSie, a pewnie pierwsza lepsza metoda wejdzie jak w KAŻDY serwer.

Co do reszty nie mam zastrzeżeń, jestem neutral.

Powodzenia w rozwoju serwera :)

Opublikowano
1 godzinę temu, xɘrtiz napisał:

Reklama w tych czasach taką jaką wykonałeś jest zbędna ;)

Denerwujące jest to że piszecie o Anty DDoSie, a pewnie pierwsza lepsza metoda wejdzie jak w KAŻDY serwer.

Co do reszty nie mam zastrzeżeń, jestem neutral.

Powodzenia w rozwoju serwera :)

Dzięki za wypowiedź. Co do reklamy to postaram się zrobić lepszą taką, aby spodobała się wszystkim oraz zawierała najważniejsze informacje. Co do anty Ddosa to póki co nikt nie zddosował serwera a z tego co wiem na hostingu na którym posiadam maszyne stoi sporo topowych serwerów i wywalić ich nikt nie chce.

Jeszcze raz dzięki za jakie kolwiek zainteresowanie serwerem oraz tematem. Pozdrawiam :)

Opublikowano
Dnia 13.11.2017 o 23:43, BatonKozaczek napisał:

Dzięki za wypowiedź. Co do reklamy to postaram się zrobić lepszą taką, aby spodobała się wszystkim oraz zawierała najważniejsze informacje. Co do anty Ddosa to póki co nikt nie zddosował serwera a z tego co wiem na hostingu na którym posiadam maszyne stoi sporo topowych serwerów i wywalić ich nikt nie chce.

Jeszcze raz dzięki za jakie kolwiek zainteresowanie serwerem oraz tematem. Pozdrawiam :)

Turki wycinają.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

- licencja ( non - profit ) nie pozwala na komercję (kanały premium, strefę yt i streamerów)

Kontakt:

Discord: heraqu#6670

Opublikowano
5 godzin temu, HeraQu napisał:

- licencja ( non - profit ) nie pozwala na komercję (kanały premium, strefę yt i streamerów)

Na NPL można posiadać takie kanały ;) Sam Konkol z x posiada takie kanały.

Również pisałem z supportem i odparli ze nie mają z tym problemu ;)

Opublikowano
Dnia 25.11.2017 o 08:40, HeraQu napisał:

Można posiadać owe kanały, jeżeli nie czerpiemy korzyści majątkowych z nich :) 

Pisałem o tym z supporterami odpisali mi to co napisałem wyżej, że jeśli nie czerpię korzyści majątkowych jak najbardziej mogę posiadać owe kanały :)

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nasz Team Speak istnieje już ponad 2 miesiące bez żadnego restartu/wyłączania ! Dziękujemy wszystkim, którzy są z nami!

Zapraszamy do wspólnych rozmów! Twórzmy serwer Razem!

Administracja TS-BIG

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...