Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Steam] Co oznacza przycisk odzyskaj konto?

ThePoc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! 

Ostatnio chciałem sprawdzić co się stanie gdy wpisze używany klucz steam. Myślałem, że jak jak na innych platformach będzie, że klucz został już wykorzystany. Jednak nie było tak. Otóż pojawiła się opcja "Odzyskaj Konto" Nie wiedziałem o co chodzi. Czytałem, że przyjdzie mi jakiś email z nazwą konta. Kliknąłem w tą opcje. Nie wiem kompletnie co się stało na emailu nic nie mam. Czy wie ktoś co to za opcja? 

Opublikowano
5 godzin temu, szalony39 napisał:

Przyjdzie odzyskanie konta na email przypisany do konta steam ;)

A czy będzie coś pisało, że ja kliknąłem ten przycisk "Odzyskaj Konto"? Chodzi mi czy będą w tym wysłanym mailu moje dane Steam? 

Opublikowano
Dnia 10.11.2017 o 14:10, ThePoc napisał:

A czy będzie coś pisało, że ja kliknąłem ten przycisk "Odzyskaj Konto"? Chodzi mi czy będą w tym wysłanym mailu moje dane Steam? 

Nieee nie bedzie twoich danych tylko przyjdzie ten sam mail co jak byś chciał sam odzyskać konto czyli "link do zmiany hasla" itp na mailu w ktorym jest przypisany cd-key

http://i63.tinypic.com/s4mjqf.png

SZALONY

CO TAM ODRAZU E-SPORTU?

JEZEL WIDZISZ TEN POST I CI POMÓGŁ ZOSTAW SERDUSZKO DLA MNIE !

• Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...