Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z grą

Gaddomsky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na wstepie chcialbym powiedziec, ze nie wiem czy wybralem dobry dzial z metinem, nie wiedzialem gdzie szukac dzialu z bledem w grze tudziez bugiem, a tutaj dzial obejmuje hacki boty i owe BUGI, wiec napisalem tutaj, jesli to zly dzial to prosze o przeniesienie ! :/

Witam, od jakiegos miesiaca meczy mnie problem z metinem i sam nie wiem nawet jak to opisac (jak bym wiedzial, to bym wpisal w google, proste, no ale nie). A wiec, wlaczam normalnie samie,gladora lub innego priva, wszystko ok, 0 lagow w wybieraniu postaci, ale gdy jest ekran ladowania gry to jest straszny lag przez jakies 5-15 minut, tak samo przy zmianie lokalizacji np z m1 gdzie indziej, zmieniam i nawet moze 5 minut musze czekac az sie zmieni lokalizacja, podczas normalnej gry np jak stoje w m1 tez zdazy sie lag ale nie az taki, po prostu zwiecha na 2-3 sekundy, dodam ze tym lagom na 5-15 minut asystuje brak odpowiedzi, za kazdym razem! :/ 

Jesli nie dosc jasno napisalem to prosze napisac w kom co mam jeszcze napisac!

Probowalem : 

-Reinstal systemu

-Format

-Wylaczenie antyvirusa i zapory

-zmiana dysku

Caly sprzet do gry mam dobry, tutaj specyfikacje : Procek : Amd FX 6300 6rdzeni, Grafa : gtx 650ti 1gb, ram 8gb, 520wat zasilacz, reszty chyba nie trzeba pisac, PROSZE O POMOC W ZNIWELOWANIU BLEDU! Z GORY DZIEKUJE!

EDIT : Dodam ze lagi sa GLOWNIE/PRZEWAZNIE kiedy teleportuje sie do m1, np jak gdzie indziej np dt ,bo,ww to normalnie jest.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...