Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ts.maxgame.net.pl | STABILNY 24/H| DARMOWY | PUBLICZNY | 150 SLOTÓW |

DrFatHobbit123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam w prezentacji Serwera Team Speak 3

MAXGame Zabawa na MAX'a :)

Link do skopiowania : ts.maxgame.net.pl

Właściciel  Reveres [@Reveres]

Współwłaściciel/Root  DrFatHobbit  (Ja)

Root  Lady. [ @MoKkaSyN ]

Administrator  Samurai.

Publiczny, Stabilny 24/7, Darmowy

UpTime Serwera MAXGame : 99,97 %

Co oferujemy ?

- Doświadczoną i Pełnoletnią administracje dostępną zazwyczaj 24/7

- Stabilna maszynę z Warszawy (dzięki temu są bardzo niskie pingi)

- Darmowe boty Muzyczne

- Dobrą i ładnie dopracowaną stronę WWW z grami takimi jak, np.

HeroZero, Shakes & Fidget,

- Nowości i Unikalne "Pozwolenia/Przywileje" dla rangi VIP

- W pełni darmowe Ikony jak i Ranga VIP !!

Opis CENY i Zapraszania ludzi jest już NIE WAŻNY !!!

Więcej info na ss

- Nieograniczoną ilość kanałów Prywatnych

- Przejrzyste kanały

Kilka screenów :

Regulaminy

bandicam 2017-11-07 19-13-14-791.jpg

bandicam 2017-11-07 19-13-21-444.jpg

bandicam 2017-11-07 19-13-29-323.jpg

bandicam 2017-11-07 19-13-42-506.jpg

Administracja

bandicam 2017-11-07 19-14-15-378.jpg

Opis i przywileje VIP'a

bandicam 2017-11-07 19-14-24-336.jpg

Kilka screenów z wyglądu kanałów

bandicam 2017-11-07 19-15-57-014.jpg

bandicam 2017-11-07 19-16-25-127.jpg

Autorski bot stworzony przez @Reveres

Jest cały czas rozwijany i ulepszany :)

Bot na Automatyczne Rangi/Ikony

bandicam 2017-11-07 19-17-09-788.jpg

Bot informacyjny :)

bandicam 2017-11-07 19-18-01-003.jpg

Tutaj kilka screenów ikon/rang :)

bandicam 2017-11-07 19-18-25-403.jpg

bandicam 2017-11-07 19-18-47-836.jpg

bandicam 2017-11-07 19-18-59-469.jpg

bandicam 2017-11-07 19-19-10-190.jpg

bandicam 2017-11-07 19-19-30-593.jpg

bandicam 2017-11-07 19-19-51-828.jpg

bandicam 2017-11-07 19-20-18-356.jpg

bandicam 2017-11-07 19-20-49-109.jpg

bandicam 2017-11-07 19-21-08-901.jpg

bandicam 2017-11-07 19-21-40-385.jpg

bandicam 2017-11-07 19-22-22-249.jpg

Gorąco ZAPRASZAMY WSZYSTKICH !!!!

Aktualizacje i zmiany będziemy z @Reveres Wpisywać pod tym tematem w postach ! :) Zapraszamy do śledzenia Tematu :)

Opublikowano

Lecimy.

1. Lewa licencja (150 slotów Licencjonowany dostawca hosta xD stoicie na bizneshoscie)

2. Totalnie pomieszane ikony

3. Odrażające spacery

4. Brak strefy klanowej

5. Ten bot to chyba jakiś nieudany prank xD

<22:07:34> "[BOT] MAXGame": Lista ikon:
<22:07:34> "[BOT] MAXGame": Wiekowe: +10 | +14 | +16 | +18 | +20 | +25 | +30
<22:07:34> "[BOT] MAXGame": 4Fun: Palacz
<22:07:34> "[BOT] MAXGame": Aby aktywowac ikone wpisz magiczna komende: !prosze ikone nazwa_ikony
<22:07:34> "[BOT] MAXGame": Pamietaj ze mozesz miec maksymalnie 5 ikon !

Stabilna maszynę z Warszawy - Pamiętaj bizneshost nigdy nie był stabilny.

Pij rozważnie.

Opublikowano

xFatal2 już wyjaśniam

1. Co ci do tego

2. Ułóż lepiej

3. Ciekawe jakby wyglądały twoje, nie chcieliśmy nie wiadomo jakiego przesytu, a po drugie nam taki TS się podoba, jeżeli masz jakiś problem to mogłeś z tego tematu wyjść.

4. Proszę bardzo piszesz, robimy, po drugie piszesz o prywatny kanał i robisz na nim co chcesz...

5. Bot jest mojego autorstwa, aktualnie jest rozwijany i jeszcze nie ma wszystkich funkcji.

Dlaczego z góry zakładasz że niestabilny ? Raz przydarzyło się że wysypało serwer, ale to było spowodowane tym że przenosili na nowy serwer. A od kiedy stoi hmmm sam zobacz jak takiś detektyw. P.S. Oczywiście nie patrz na uptime TS'a bo ostatnio aktualizowaliśmy go

Opublikowano

Po otrzymaniu rangi "+10" nie mogę się nigdzie poruszać, polecam dodać do niej permisję "b_channel_join_permanent".

Odpowiedzi kolegi wyżej są dosyć śmieszne.. 

"Co ci do tego"

"Ułóż lepiej"

ps. uptime się zmieni dopiero po wyłączeniu serwera z poziomu ssh

Opublikowano
1 minutę temu, Reveres napisał:

xFatal2 już wyjaśniam

1. Co ci do tego

2. Ułóż lepiej

3. Ciekawe jakby wyglądały twoje, nie chcieliśmy nie wiadomo jakiego przesytu, a po drugie nam taki TS się podoba, jeżeli masz jakiś problem to mogłeś z tego tematu wyjść.

4. Proszę bardzo piszesz, robimy, po drugie piszesz o prywatny kanał i robisz na nim co chcesz...

5. Bot jest mojego autorstwa, aktualnie jest rozwijany i jeszcze nie ma wszystkich funkcji.

Dlaczego z góry zakładasz że niestabilny ? Raz przydarzyło się że wysypało serwer, ale to było spowodowane tym że przenosili na nowy serwer. A od kiedy stoi hmmm sam zobacz jak takiś detektyw. P.S. Oczywiście nie patrz na uptime TS'a bo ostatnio aktualizowaliśmy go

1. To mi do tego, że jest lewa. Nie pytam się tylko stwierdzam fakty.

2. To nie jest kwestia ułożenia ikon tylko stylu. (Jeżeli masz problem z opinią innych użytkowników, to może ty stąd powinieneś się ulotnić.)

3. Wystartuje to ci podlinkuje.

4. xD

5. Podoba mi się że próbujesz.

Pij rozważnie.

Opublikowano
17 minut temu, Reveres napisał:

Dlaczego z góry zakładasz że niestabilny ?

Pierdnięciem da się to zgasić.

dcoDBIT.png

fPdC8vF.jpg

Opublikowano

Przed stworzeniem i publikacją serwera polecam zakupić stabilniejszą maszynę ;)

Nie polecam z korzystania.

Opublikowano

Po prostu, żal mi was, jak widzę wasze wypowiedzi, czepiacie się moich a sami lepszych nie piszecie...

To jest dział publikacji serwerów, a nie wybór mis piękności... jeżeli was boli to czy tamto, rozumiem napiszcie, czy napiszcie mi na PW, ale nie próbujcie na siłę zgasić mnie, czy serwera, bo to wam się nie uda. Więc jak macie nabijać sb posty i wypowiadać się zbędnie to proszę, wyjdźcie z tego tematu, poszukajcie sobie innego super wyrąbanego serwera gdzie jest milion kanałów, nie szkoda wam czasu, na wypowiedzi tutaj ?

@xFatal

Powodzenia, życzę aby ci się udał najlepszy serwer TS'a w Polsce, ten serwer jest dla użytkowników i graczy MaxGame, reklamę stworzyliśmy po to, aby ktoś wiedział że istniejemy i mamy serwer TS'a. Nwm tymi wypowiedziami próbujesz wymusić żebym zamknął serwer ? Boisz się konkurencji ? Bo tak wygląda.

@noname

A proszę cię bardzo gaś boty, i gaś siebie, bo tym postem nie zabłysnąłeś.

@xertiz

Ehhh, czy ty umiesz czytać ? Jak domena stoi już około 1.5 roku, nie przydarzyła mi się żadna awaria, bok mają dobry, można się dogadać itd, to po co mam zmieniać serwer... bo to że mam tańszy to znaczy że gorszy ? Głupia mentalność dzieci. Jeżeli wypalą nasze przyszłe projekty i ta maszyna nam nie wystarczy to nie bój się zmienimy serwer na lepszy mocniejszy.

@Kalambur99

Dziękuję za zgłoszenie problemu, naprawię go najszybciej jak będę mógł.

Masz rację uptime się zmienia po wyłączeniu serwera z poziomu SSH lub np. zrestartowaniu maszyny.

Dziękuję i po raz ostatni mówię, jeżeli macie tracić czas na głupie komentarze to lepiej nic nie piszcie znajdźcie inny serwer i niech się wam powodzi ;) 

Opublikowano
4 godziny temu, Reveres napisał:

Ale ty wiesz że te pakieciki wleciały po uderzeniu w serwer, wziąłem ci pakiety z bota bo nie mogłem zobaczyć server info.

Post nie był w celu zabłyśnięcia tylko mówiłeś ze maszyna stabilna, a z tego co widzę to już 14 latki w czasie okresu są stabilniejsze

fPdC8vF.jpg

Opublikowano
5 godzin temu, Reveres napisał:

Po prostu, żal mi was, jak widzę wasze wypowiedzi, czepiacie się moich a sami lepszych nie piszecie...

To jest dział publikacji serwerów, a nie wybór mis piękności... jeżeli was boli to czy tamto, rozumiem napiszcie, czy napiszcie mi na PW, ale nie próbujcie na siłę zgasić mnie, czy serwera, bo to wam się nie uda. Więc jak macie nabijać sb posty i wypowiadać się zbędnie to proszę, wyjdźcie z tego tematu, poszukajcie sobie innego super wyrąbanego serwera gdzie jest milion kanałów, nie szkoda wam czasu, na wypowiedzi tutaj ?

@xFatal

Powodzenia, życzę aby ci się udał najlepszy serwer TS'a w Polsce, ten serwer jest dla użytkowników i graczy MaxGame, reklamę stworzyliśmy po to, aby ktoś wiedział że istniejemy i mamy serwer TS'a. Nwm tymi wypowiedziami próbujesz wymusić żebym zamknął serwer ? Boisz się konkurencji ? Bo tak wygląda.

@noname

@xertiz

Ehhh, czy ty umiesz czytać ? Jak domena stoi już około 1.5 roku, nie przydarzyła mi się żadna awaria, bok mają dobry, można się dogadać itd, to po co mam zmieniać serwer... bo to że mam tańszy to znaczy że gorszy ? Głupia mentalność dzieci. Jeżeli wypalą nasze przyszłe projekty i ta maszyna nam nie wystarczy to nie bój się zmienimy serwer na lepszy mocniejszy.

@Kalambur99

Dziękuję za zgłoszenie problemu, naprawię go najszybciej jak będę mógł.

Masz rację uptime się zmienia po wyłączeniu serwera z poziomu SSH lub np. zrestartowaniu maszyny.

Dziękuję i po raz ostatni mówię, jeżeli macie tracić czas na głupie komentarze to lepiej nic nie piszcie znajdźcie inny serwer i niech się wam powodzi ;) 

Jeśli masz tak pisać piętnastolatku z problemami psychicznymi to możesz wyjść i zamknąć gówno serwerek ;)

Serwer nie mówię że pada tylko pakiety wchodzą jak ulał :) Chcesz to pewna osoba Ci może nagrać to i pokazać co się dzieje z twoim serwerkiem.

Jak najbardziej nie polecam, właściciel ma problemy z główką <3

Opublikowano

Dobrze.... hahhahah "15latku" dziwi mnie ze moderator tak lagodnie zareagowal.

To wy macie problem ze soba i co chcecie tym udowodnic jakimi to wy hakerami nie jestescie ?

Koncze z wami ta bez sensu dyskusje bo mi sie was szkoda robi.

Opublikowano

Prezentacja serwera: 3/10 powód: Za dużo zbędnych informacji. (Nast. razem polecam ogarnąć jakąś grafikę reklamową)

- Widzę że serwer posiada licencje ALL 150 slotów. (Mam nadzieje że prawdziwa)

- Układ kanałów taki średni wszystko na siebie na chodzi...

- Bot Automatyzujący (Inaczej Query) Wchodzę na serwer dostaje wiadomość powitalną Ok'y. Wchodzę na kanał (Chcesz prywatny kanał ? Wejdz tutaj !i czekam..czekam..czekam i nic.

Jak na razie serwer został przedstawiony słabo. Polecam poprawić to i owo.

Pozdrawiam.

▪ Pomogłem ? Daj plusika.. ▪

▪▪

Opublikowano
12 godzin temu, Reveres napisał:

Dobrze.... hahhahah "15latku" dziwi mnie ze moderator tak lagodnie zareagowal.

To wy macie problem ze soba i co chcecie tym udowodnic jakimi to wy hakerami nie jestescie ?

Koncze z wami ta bez sensu dyskusje bo mi sie was szkoda robi.

Łagodnie bo mamy rację ;)

Ten serwer to totalny niż społeczny, tym bardziej że po twojej formie wypowiedzi widać że jesteś nie kompetentny, polecam oddać Ci serwer jakiejś osobie która umie tworzyć serwerki ;)

We destroy shit like you are my dear :)

Opublikowano

@xertiz

Naprawdę nie będę twoich wypowiedzi komentował... Uciesz się.

@Pingwin212

Racja, słaba reklama, owszem aktualnie jeszcze nie mamy grafika :) 

Co do bota i prywatnych kanałów, jeszcze takiej opcji bot nie posiada.

@Samrend

Proszę o kulturę. Jeżeli ci się nie podoba to poszukaj lepszego :) I nie nabijaj zbędnych postów.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Cytat

15. Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...