Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Napiszę każdy plugin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż zacznijmy od tego, że jestem programistą - amatorem. Programuje w javie jakieś już 3 lata i zwracam się po raz kolejny na MPC tym razem bez zapytania tylko z propozycją. Bez kręcenia napiszę każdy plugin wymyślny, albo sam od siebie zaproponuje swoje pluginy. W dodatku jeśli ktoś zażyczy sobie plugin na np. gildie którego każdy go żąda i chce, żeby był własny "tryb gry", (mówiąc o survivalu) to oczywiście napiszę. Mówiąc ogółem daje wszystko, ale nie za darmo.

Wszystkie pytania piszcie tutaj, a Ci co się zainteresowali na PW.

Opublikowano

Programista to nie amator, programista to osoba znająca dany język i potrafiąca biegle się nim posługiwać. Nie sądzę żebyś "programował w Javie" 3 lata.. 

Dnia 7.11.2017 o 19:22, MieciuXD1234 napisał:

"tryb gry", (mówiąc o survivalu) to oczywiście napiszę. 

A inne tryby dla innych osób zostawiasz, śmieszne xD.

Cytat

Mówiąc ogółem daje wszystko, ale nie za darmo.

Wszystko - czyli nic..

^ ^ ^ "Ale nie za darmo". Raczej nikt nie napisze pluginu za darmo (nawet jeśli tak, to kod będzie skopiowany lub plugin będzie napisany marnie), jakieś formy płatności?

Dalej nie będę wymieniał błędów..

Jeśli chcesz aby "najgłupszy klient" przyszedł do ciebie, musisz dodać takie rzeczy jak:

- Formy płatności

- Formy kontaktu

- Wymagania

- Oferta

- Umiejętności

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...