Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wybic swój serwer SeaBlock Hard?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż mam serwer Minecraft. Opiera się on na tworzeniu wyspy. To co różni mój serwer od innych tego rodzaju jest tryb HARD. HARD, ponieważ woda na wyspie jest silnie trująca, która zabija gracza. W wodzie są rekiny, które czekają na swoją ofiarę. Serwer jest 1.8, mamy dobrego budowniczego, (mhm, w miarę) okej administracje, już prawie kończymy spawn. Nie wiem, czy istnieje drugi "SeaBlock" z dopiskiem HARD. Jest to dość nowy rodzaj gry. Jak mam się wybić? Pomożecie?

Opublikowano

*Youtube (najlepiej zapłacić takiemu 500-1k subów).

*Różnego rodzaju mclisty (wykupić promowania) ale też za darmo możesz dodać da coś na pewno ;).

*No i na forum możesz zrobić prezentacje.

post-1403164-0-73516200-1494665974.png

Opublikowano
17 minut temu, Fari_Go napisał:

*Youtube (najlepiej zapłacić takiemu 500-1k subów).

*Różnego rodzaju mclisty (wykupić promowania) ale też za darmo możesz dodać da coś na pewno ;).

*No i na forum możesz zrobić prezentacje.

Właśnie mam zapisaną (nie sformatowaną jeszcze) prezentacje, ale muszę nabić postów ;p

• Envqu zmienił(a) tytuł na Jak wybic swój serwer SeaBlock Hard?
Opublikowano

polecam również wrzucić prezentacje na wszystkie fora o tymatyce gier np cs itd. zawsze znajdzie się kilku chętnych do gry :D

życie życie jest nowelą 

Opublikowano

Jak wszyscy.

• Prezentacje na fora, które musi wykonać jakiś dobry grafik, co za tym idzie zrobi profesjonalną prezentację i więcej graczy się zainteresuje.
  • Reklamy na youtube. Nie patrz na liczby subskrybcji, tylko średnie wyświetlenia. Zawarcie współpracy z większym jutuberem nawet po 50k wyświetleń jest mega opłacalne.
  • Banery na forach.
  • Różnorakie mclisty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...