Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co lepiej kupić?

kakar642

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wkrótce do sklepu mają dodać możliwość kupna ikon za 1500 ne, skinów do wardów chyba za 6k ne no i skrzynki z bohaterami za 3950 ne, co według Was będzie najbardziej opłacalne, bohaterów brakuje mi 42, ale nie wiem czy czegoś nie kupić innego, jeśli chodzi o inne przedmioty które będą dodane, to na nie będę wydawał niebieskich esencji.

Opublikowano
6 minut temu, Creative napisał:

Ja bym kupował bohaterów, większy champion pool ;)

Też tak się zastanawiałem nad bohaterami, w takim razie kolejne pytanie co będzie warte kupna po bohaterach? Wiem że zostanie mi się trochę esencji ale nie wiem na co wydać :D

Opublikowano

Nie ma co kupować ikonek albo wardów skoro nie masz jeszcze wszystkich championów. Jak uzbierasz wszystkich to wtedy możesz sobie kupować takie zmiany kosmetyczne. Co będzie warte kupna po bohaterach? To już zależy od Ciebie, osobiście to kupowałbym skiny do wardów, w końcu ich się używa przez całą grę i to w dużych ilościach, a ikonkę masz tylko w menu i podczas ładowania do gry + przeważnie fajne ikonki są z różnych eventów także brałbym wardy.

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano
Dnia 12.11.2017 o 00:47, lenistwo13 napisał:

Moim zdaniem nie ma co kupować championów, bo za levelowanie i tak będziesz dostawał kapsuły z odłamkami bohaterów.

Już po, jeśli chodzi o tych championów z kapsuły to fajna sprawa ale problem jest taki że nie można już wytwarzać z 3 jednego i na dodatek ulepszenie jest droższe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...