Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Riven czy diana?

Nightgreen3

Rekomendowane odpowiedzi

• Creative zmienił(a) tytuł na [Champ] Riven czy diana ?
Opublikowano

Ja polecan Riven na Topa, znam dianę ale zadko nią gram. Diana Ma dobry DMG jak zreszta każdy magik Mid jest trudniejszy bo "więcej się dzieje na nim" natomiast top jest spokojniejszy. jak dobrze grasz i długo grasz w Lola To polecam mida, natomiast jak troche gorzej grasz to Topa Bo top jest łatwiejszy :)

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Riven + nauczyć się anulować animacje skilli i jakoś to będzie :)

frsthnotesygn.gif

Tylko żul zbiera polubienia... Pomogłem ??? Daj polubienie chociaż Ty nie bądź żulem...:13_upside_down:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Riven nie jest zbyt dobra w late, polecam diana nawet jak ma 0/3 w late potrafi one shoot adc

Opublikowano

Diana jest prosta do grania tak w sumie, easy to play, medium to master. Riven jest hard to play, very hard to master. Riven można bardzo dużo osiągnąć, ale do tego potrzebne są setki gier treningu. Diana w jungli jest łatwiejsza.

Opublikowano

Obie postacie są dobre na OTP z tym, że Dianą jest łatwiej dotrzeć do enemy carry i go z oneshotować + granie Riven wymaga lepszej mechaniki i prawidłowymi kancelowaniami animacji. 

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Jako OTP riven mogę Ci ją serdecznie polecić, diana niby też spoko, ale wystarczy jakaś zhonya/GA czy zilean w enemy i niewiele zdziałasz. Riven jest w miarę tanky, także ustoi w tf'ie dłużej niż diana + jest w stanie oneshotować adc bez najmniejszego problemu. Po dodaniu tej cancer runki przez rito, Conqueror w sumie nie ma żadnych przegrywających match-upów na topie, a przynajmniej mi się jeszcze nie zdarzyło, mocny snowball, wystarczy jeden czy dwa kille w early na linii i robisz łatwe double na gankach.

• Aive zmienił(a) tytuł na [Champ] Riven czy diana?
  • xOstateczny zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...