Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na jakiej lini grać ?

herakul

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam silvera 2 dobiłem golda i spadłem do max s4 i i tak dobijam do s2 i dalej nie moge a chce tego golda dobić przed końcem sezonu.Jestem mainem supporta ale myśle nad zmianą lini, co o tym myślicie ?

Opublikowano

Skoro mainujesz supporta to mainuj dalej. Nie widzę sensu zmiany pozycji dlatego, żeby wbić jakiegoś golda. Nie udało się w tym sezonie to uda się w następnym, zwłaszcza, że ten skin do Gravesa jest słaby więc nie ma o co walczyć, a złota ramka to tylko kosmetyka i nic więcej. Dodatkowo jeśli masz zamiar zmienić pozycję z main suppa na jakąś inną to musiałbyś pewnie uczyć się podstaw, jak dobrego roamowania, trzymanie farmy i tradeo'wanie na linii, także to nie ma sensu wg. mnie. 

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Moim zdaniem zawsze jakaś drugą role warto mieć. Moim zdaniem nie powinieneś szukać problemu w linii a bardziej w poziomie twojej gry. Jako main ADC dobrze wiem że wielu ludzi mainują supporty tylko po to bo nic nie muszą umieć, ani farmić ani się trade'owac jaki i pozycjonować w TF. Taka moja rada, zacznij grac agresywnymi supportami, takimi jak annie, bard, karma, zyra. Do Ci to możliwości carrowania gry jak i lini.

Opublikowano

Bierzesz Blitzcranka lub Thresha, piszesz swojemu ADC, że jak wchodzisz to ma bić razem z tobą. Musisz grać agresywnie, ludzie na tym poziomie nie potrafią grać na agresywnych przeciwników.

h6IduA1.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...