Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Za co są teraz bany?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za co teraz banują w lolu? Za wykrycie skryperow, typu evadee, jakis super ryze, czy już oznaczają podczas injecta? Generalnie chce pocheatować tfem tylko i wylacznie  z wyborem kard, wiec raczej nie jest to super obvious. Nie wiem jakiego programu bede uzywal, bo dawno nie skryptowalem, musze sie zorientowac, chyba ze przy okazji cos polecicie ;d.

Opublikowano

Za co banują?

-> WSZYSTKO, wystarczy jedno głupie słowo napisać i już masz 14 dni lub perma.

..wyborem kard ''..wyborem kard ''..wyborem kard ''..wyborem kard ''..wyborem kard ''..wyborem kard ''..wyborem kard ''..wyborem kard ''..wyborem kard ''..wyborem kard ''

Opublikowano

Ty za to niezle popisales sie czytaniem ze zrozumieniem w dziale PROGRAMY I MODYFIKACJE DO GRY xD, na pewno flame ma z tym stycznosc. KARD  - zwykla literowka, pajacu. Czekam na informacje od ludzi, nie od zwierzat < 30iq

Opublikowano
6 godzin temu, Pierwszy! napisał:

Ty za to niezle popisales sie czytaniem ze zrozumieniem w dziale PROGRAMY I MODYFIKACJE DO GRY xD, na pewno flame ma z tym stycznosc. KARD  - zwykla literowka, pajacu. Czekam na informacje od ludzi, nie od zwierzat < 30iq

Odpowiedziałem Ci na pytanie w temacie. Ty już na samym początku się popisałeś ,, kard '', a jak Cie nie stać to chętnie Ci kupię klawiaturę z Polskimi znakami. Bo niestety tego nie da się czytać. I jakbyś nie wiedział, to nie odpowiadam na głupie pytania. Od czego jest Google, mam Cie nauczyć z niego korzystać?

Opublikowano
13 godzin temu, Pierwszy! napisał:

iq < 30 potwierdzone, tobie podziekujemy xD 

Tyle Ci wychodzi? To troszkę smutne, ale prawdziwe. :(

Nie chcę nic mówić, ale troszkę się powtarzasz. I taki gruby jesteś, że piszesz o sobie w liczbie mnogiej? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...