Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] FunnyGuilds Extended - Edytowane fg wg waszych upodobań.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, tak jak w temacie. Nudzi mi się dlatego przychodzę do was z propozycją kolejnych gildii wg waszych propozycji. Proszę o pisanie komentarzy związanego z gildiami. Pozdrawiam.

//Work in progress. Podziękowania dla Drejka za grafikę! <3 

78299480efeb7.png

Opublikowano

Witam, jeżeli chodzi podobne do FunnyGuilds, bym zmienił albo dodał parę rzeczy:

- Lepszy ranking (procenty itp.) oraz dodać asysty (dodać może możliwość, że jeżeli ja więcej hitne przeciwnika to ja zabijam, a nie kto ostatni)

- Dodać możliwość wyłączenie bugowania klockami oraz wiaderko z woda

- Dodać antylogaut połączone z gildiami (funnyguilds nie ma antylogauta)

- Dodać do antylogauta, oczywiście jak chcesz to dodać możliwość wyłaczenia/włączenia generowanie się stoniarek oraz cobblarek.

- Dodać więcej zmiennych poda tab (1.8.8 - ilość asyst / ilość online graczy / KD)

- Dodanie alertów (title oraz actionbar)

Jak coś przyjdzie jeszcze mi do głowy to napisze.

Jak chcesz mogę zrobić ci grafike pod projekt jak chcesz.

Opublikowano
22 minuty temu, Drejkus napisał:

Witam, jeżeli chodzi podobne do FunnyGuilds, bym zmienił albo dodał parę rzeczy:

- Lepszy ranking (procenty itp.) oraz dodać asysty (dodać może możliwość, że jeżeli ja więcej hitne przeciwnika to ja zabijam, a nie kto ostatni)

- Dodać możliwość wyłączenie bugowania klockami oraz wiaderko z woda

- Dodać antylogaut połączone z gildiami (funnyguilds nie ma antylogauta)

- Dodać do antylogauta, oczywiście jak chcesz to dodać możliwość wyłaczenia/włączenia generowanie się stoniarek oraz cobblarek.

- Dodać więcej zmiennych poda tab (1.8.8 - ilość asyst / ilość online graczy / KD)

- Dodanie alertów (title oraz actionbar)

Jak coś przyjdzie jeszcze mi do głowy to napisze.

Jak chcesz mogę zrobić ci grafike pod projekt jak chcesz.

Dziękuje, później się odezwę.

Opublikowano
49 minut temu, mrkacperek napisał:

Współczuje przyszłym użytkownikom tego forka.

Dziękuje, również pozdrawiam użytkowników ProtocolTab'a który błędy przyjmuje częściej niż niejedna z amerykańskich gwiazd do ust.

Opublikowano

Ja tu tylko wpadłem napisać ,że tak samo jak Wizzard współczuję tym którzy bedą używali tego forka.

Aktualnie interesuję się javą, powoli ogarniam java swing i awt, czasem bawię się HTML.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
5 godzin temu, ScoreBoard napisał:

Witam, bardzo mi przykro, ale z braku czasu i chęci muszę zamknąć projekt ;/

@Biter.

Hahahahahah, ale co za problem napisać gildie, jak byś potrafił to byś w jeden dzień wszystko napisał.

Bardzo CI przykro ? Czy nie od początku założenia tematu miałeś na myśl zamknięcie projektu , nawet go nie zaczynając ?

Prawdziwy programista jak by coś obiecał to by się wywiązał, bo na to wpływa opinia późniejsza o Tobie.

Opublikowano
1 godzinę temu, TheMajster napisał:

Hahahahahah, ale co za problem napisać gildie, jak byś potrafił to byś w jeden dzień wszystko napisał.

Bardzo CI przykro ? Czy nie od początku założenia tematu miałeś na myśl zamknięcie projektu , nawet go nie zaczynając ?

Prawdziwy programista jak by coś obiecał to by się wywiązał, bo na to wpływa opinia późniejsza o Tobie.

Nie wiem jakim jest programista, moze masz racje a moze nie ale zamknal temat to po co go dalej drazyc.

• dawidex335 zmienił(a) tytuł na [Inne] FunnyGuilds Extended - Edytowane fg wg waszych upodobań.
  • Envqu zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...