Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skullskate4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam taki problem z pluginem mythic mobs:

Problem wyglada tak;

Gdy wrzucę plik .JAR pluginu mythic mobs, nie tworzy sie jego folder.

Po wpisaniu na serwerze /plugins wyswietla sie on w pluginach, ale jak wpisze komende

z tego pluginu, nic sie nie wyswietla, nawet ze nie ma takiej komendy.

Proszę o porady i pomoc.

Za wszystkie odp. z góry dzięki!

EDIT: Proszę mi tu nie pisac żebym zrobił restart serwera xD.

Opublikowano

Ale plugin wyświetla się na czerwono czy zielono w liście pluginów? W konsoli nie ma żadnych błędów? Sprawdź czy masz wersje pluginu kompatybilną z twoją aktualną wersją.

Opublikowano
7 minut temu, MAROSKiNG napisał:

Ale plugin wyświetla się na czerwono czy zielono w liście pluginów? W konsoli nie ma żadnych błędów? Sprawdź czy masz wersje pluginu kompatybilną z twoją aktualną wersją.

Nic nie wyswietla sie w konsoli, plugin jest na zielono, wersja jest kompatybilna. Moj silnik - Spigot 1.12.

Opublikowano
53 minuty temu, Skullskate4 napisał:

Nic nie wyswietla sie w konsoli, plugin jest na zielono, wersja jest kompatybilna. Moj silnik - Spigot 1.12.

Nadałeś uprawnienia graczowi, op'a? Usuń plugin i spróbuj wgrać może starszą wersje. A i spróbuj pobrać z spigotmc.org jeżeli tego nie zrobiłeś.

P.S. Sprawdź czy twój serwer posiada zainstalowaną Jave 8

Opublikowano
17 minut temu, MAROSKiNG napisał:

Nadałeś uprawnienia graczowi, op'a? Usuń plugin i spróbuj wgrać może starszą wersje. A i spróbuj pobrać z spigotmc.org jeżeli tego nie zrobiłeś.

P.S. Sprawdź czy twój serwer posiada zainstalowaną Jave 8

A jak nie ma javy 8? Jak usunac plugin którego nie ma w FTP?

Opublikowano
10 minut temu, Skullskate4 napisał:

A jak nie ma javy 8? Jak usunac plugin którego nie ma w FTP?

To bardzo źle jak nie ma zainstalowanej Javy 8, ponieważ ten plugin zaktualizowany jest właśnie pod Java 8. Usuwasz tylko sam plik .jar, skoro folderu nie ma.

Opublikowano
2 minuty temu, MAROSKiNG napisał:

To bardzo źle jak nie ma zainstalowanej Javy 8, ponieważ ten plugin zaktualizowany jest właśnie pod Java 8. Usuwasz tylko sam plik .jar, skoro folderu nie ma.

Zrobiłem tak, usunąłem plik jar, zrobiłem restart, wgrałem plik jar, zrobiłem restart, ale folder sie nadal nie tworzy, a jave teraz 8 mam.

• Biter. zmienił(a) tytuł na Problem z mythic mobs

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...