Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam Opinii] Netspeak

sifob

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam naczytałem się wielu rzeczy na temat tych firm ale po oglądnięciu tych filmów które ktoś wysyłał po serwerach teamspeak https://vimeo.com/user73669124 mam wątpliwości co do bezpieczeństwa netspeak, proszę o wypowiedzenie się na ten temat.

Opublikowano

To co jest pokazane na filmie łatwo można zmanipulować, niestety ale poziom hostingu ts3bahu jest bardzo niski i zniża się ponad przeciętna tworząc takie fałszywe filmiki.

Jestem ciekawy czy Pani prokurator ts3bahu będzie taka wygadana gdy konkurencja pociągnie Huntera do odpowiedzialności karnej za to co robi, narazie cały ts3bahu zmierza w tym kierunku.

Co do ts3bahu żeby nie uciec od tematu:

Plusy:

- zero

Minusy:

- Hosting opiera się o jeden serwer dedykowany ( strona, serwery ) Atak odcina serwer dedykowany i nie masz możliwości kontaktu z właścicielem, jedyna opcja pisać e-mail co dla mnie jest paranoją przy sytuacji ataków lub dawać sygnały dymne jak to określił administrator tego hostingu.

- Brak panelu do zarządzania serwerem, gdy przechodzisz na ten hosting Właściciel przerabia twoją bazę na mariadb i nie masz jak zarządzać serwerem.

- Gdy dołączasz do hostingu na twój serwer trafia banda ts3bahu i przesiadują całymi dniami zaniżając poziom serwera.

Jest jeszcze mnóstwo powodów dla których odradzam wyboru tego hostingu..

Co do bezpieczeństwa net-speak, hosting trzyma swoją stronę na niezależnym hostingu co już jest mega plusem. Jeżeli rzeczywiście zależy ci na opini a nie jesteś dzieckiem z ts3bahu które musiało udostępnić tu ten filmik to odradzam wybór tego hostingu i myślę że większość osób na tym forum poleci ci to samo.

Pozdrawiam.

Zaliczone Posty : 50 / 100 / 150 / 200 / 250 / 300 / 350 / 400 /450 / 500 / 550 / 600 / 650 / 700 / 750 / 800 / 850 / 900 / 950 / 1000

Opublikowano

Po co tworzyć kolejne tematy o hostingu TS3BAHU?

Jest tego mnóstwo na tym forum, i można się sporo o nim dowiedzieć.

@Maja..Ten dział: "Firmy Hostingowe" to bym usunął i byłby spokój, bo jak na razie to się robi syf.. chyba to już każdy zauważył..

Opublikowano

Na moje oko te filmiki przedstawiają tylko niski iloraz inteligencji osoby która je tworzyła, manipulacja hosta? to raczej zakłada na szczyt głupoty, ts3bahu to dno, właśnie to udowodnili.

Tam jest ktoś z IQ powyżej rośliny?

Bo kto mądry robił by takie filmy, udawał że dotyczą bezpieczeństwa i myślał że ktoś to łyknie?

Co oni wszystkich mierzą swoją miarą? że on głupi to cała reszta też?

3 godziny temu, TheGrzesiuuu napisał:

Co do bezpieczeństwa net-speak, hosting trzyma swoją stronę na niezależnym hostingu co już jest mega plusem. Jeżeli rzeczywiście zależy ci na opini a nie jesteś dzieckiem z ts3bahu które musiało udostępnić tu ten filmik to odradzam wybór tego hostingu i myślę że większość osób na tym forum poleci ci to samo.

Dokładnie, co ma www do usług które nie są na tej samej maszynie? zgaszą im stronę i co mój serwer padnie?

1 godzinę temu, CookieOffcial napisał:

@Maja..Ten dział: "Firmy Hostingowe" to bym usunął i byłby spokój, bo jak na razie to się robi syf.. chyba to już każdy zauważył..

Popieram wniosek, aktywność chlebaków spowodowała że ten dział forum stał się jedynie miejscem do rozrywki i obrzucania gównem :v

Opublikowano

Dobrze planuję postawić serwer teamspeak, problemu z licencją nie będzie ponieważ zdecydowałem się na 1024 sloty, reklama też jest zapewniona, jednak poczekam na więcej wypowiedzi aby uniknąć złego wyboru.

Opublikowano
3 minuty temu, MagicalFire napisał:

odradzam net-speak największe dziadostwo jaki istnieje uzasadnienie https://www.mpcforum.pl/topic/1629453-opinia-moja-opinia-o-net-speak/

Wiesz że opinie chlebaków nic nie znaczą?

Kombinujecie jak woły ostatnio żeby tylko wybić bahu a to idzie tylko w drugą stronę,  gdybym miał tam serwer to bym się wstydził do tego przyznać.

Twórca tematu też zapewne powiązany z chlebakami i znowu ciągną temat o tym jak to bahu jest zajebisty, sek w tym że nie jest i każdy o nim już swoje zdanie ma.

Niech zacznie zachowywać się jak dorosła osoba i skończy nasyłać swoje pieski na serwery, nauczy się prowadzić firmę, skończy oszukiwać, kłamać i zadba o bezpieczeństwo danych klientów (a nie zapytania i treści rozmów z klientami przekazuje osobom bez żadnych uprawnień i zgody klienta)  to może za parę lat ktoś powie o nim dobre słowo .. może, bo teraz to jest DNO które każdy ma w czterech literach.

Czekam aż prawnik bahu będzie mnie teraz jak innych po FB ścigał :P może mi na PW napisze :)

A może nagrają nowy durny film z serii netspeak vs bahu?

Ten temat jest tak suchy że muszę się napić.

Opublikowano

Panie Osobniku własnie pan pokazuje jaką osobą pan jest 

dziwie sie ze nie ma pan tu jeszcze bana mój post wniósł bardzo wiele do tematu pozatym wie pan co to jest wolność słowa 

Opublikowano
14 minut temu, MagicalFire napisał:

odradzam net-speak największe dziadostwo jaki istnieje uzasadnienie https://www.mpcforum.pl/topic/1629453-opinia-moja-opinia-o-net-speak/

Zacznijmy od tego że twoja opinia została zamknięta, druga sprawa co ty tam tak naprawdę opisałeś to jest śmiech na sali..

Żaden hosting nie poniesie odpowiedzialności za to że spaliła się serwerownia, po drugie nie masz pojęcia ile jest serwerów których nawet nie ma na GameTracker a już nie pisząc o serwerach zagranicznych które korzystają z net-speak a no i ostatnie nigdzie nie udowodniłeś że konto zostało zablokowane za negatywną opinie.

Podsuwając jeszcze jeden przykład do zachowania ts3bahu, wystarczy poczytać komentarze w tym temacie co zacytowałem. Poziom krawężnika 

Zaliczone Posty : 50 / 100 / 150 / 200 / 250 / 300 / 350 / 400 /450 / 500 / 550 / 600 / 650 / 700 / 750 / 800 / 850 / 900 / 950 / 1000

Opublikowano

o Panie, dobry początek :)

MagicFire, nie zauważyłeś czasem że ludzie już mają dość podobnych tematów i całego bahu i syfu jaki przez tą firmę jest w każdym temacie? Jeszcze żaden temat nie przedstawił prawdy, wszystkie były dość skomentowane, ludzie tego nie chcą, nie dotarło?  

Z tego tematu też zrobicie syf? nic innego nie umiecie?

Sobota jest, weź wyjdź na dwór, między ludzi , zobacz że Świat wygląda inaczej niż bahu wam wmawia.

Opublikowano
3 minuty temu, osobnik napisał:

o Panie, dobry początek :)

MagicFire, nie zauważyłeś czasem że ludzie już mają dość podobnych tematów i całego bahu i syfu jaki przez tą firmę jest w każdym temacie? Jeszcze żaden temat nie przedstawił prawdy, wszystkie były dość skomentowane, ludzie tego nie chcą, nie dotarło?  

Z tego tematu też zrobicie syf? nic innego nie umiecie?

Sobota jest, weź wyjdź na dwór, między ludzi , zobacz że Świat wygląda inaczej niż bahu wam wmawia.

Ten dział to jeden wielki syf, zniszczony przez chlebaków.. no ale co zrobisz..

• Maja.. zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...