Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Edytowanie plików .jar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym się zapytać czy jest sposób edytowania moda a dokładniej mam problem z modem ae2 ponieważ "Crafting Terminal" bardzo laguje

serwer minecraft a dokładniej chodzi o craftowanie w nim dużej ilości rzeczy i sprawa wygląda tak że znalazłem rozwiązanie problemu tylko potrzebuje go edytować lecz nie wiem

jak zastanawiam się czy nie ma jakiegoś pluginu do eclipse jeśli ktoś by wiedział jak mi pomóc z tym edytowaniem lub miał by naprawiony ae2 na 1.7.10 to byłbym bardzo wdzięczny i oczywiście dam like ;)

banner-3.png

Opublikowano
3 godziny temu, klosowskipl napisał:

Witam chciałbym się zapytać czy jest sposób edytowania moda a dokładniej mam problem z modem ae2 ponieważ "Crafting Terminal" bardzo laguje

serwer minecraft a dokładniej chodzi o craftowanie w nim dużej ilości rzeczy i sprawa wygląda tak że znalazłem rozwiązanie problemu tylko potrzebuje go edytować lecz nie wiem

jak zastanawiam się czy nie ma jakiegoś pluginu do eclipse jeśli ktoś by wiedział jak mi pomóc z tym edytowaniem lub miał by naprawiony ae2 na 1.7.10 to byłbym bardzo wdzięczny i oczywiście dam like ;)

JD-Gui/Luyten.. Zapewne mod jest open-source, ale po chuj szukać kodu na githubie,  lepiej zdekompilować

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...