Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xyz

BonskoDodo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, poszukujesz kogoś kto zrobi dobry trailer za niską cenę ???, to dobrze trafiłes !!!!

Cena Trailera to: 10 ZŁ

Dla serwerów z 200 os+ robie trailer za darmo !!!!

czas oczekiwania zależy od mojego wolnego czasu, Max do 24 godzin, chyba ze jest dużo zamówień.

Kontakt na PW na Forum lub GG: 64014858

Opublikowano

Co w tym takiego ,,zajebistego'' ?

Przecież każdy może sobie nagrać jak lata po mapie, skleić na szybko w Filmora itp. programie do edycji filmów i po sprawie ._.

Nawet chyba lepiej będzie to wyglądać, bo takie programy mają dużo ciekawych efektów.

Opublikowano
25 minut temu, damian1920 napisał:

Co w tym takiego ,,zajebistego'' ?

Przecież każdy może sobie nagrać jak lata po mapie, skleić na szybko w Filmora itp. programie do edycji filmów i po sprawie ._.

Nawet chyba lepiej będzie to wyglądać, bo takie programy mają dużo ciekawych efektów.

zrób to pogadamy :D, najpierw trzeba na to znaleźć czas, mnie kosztuje to około 2 godziny, jest to mój 3 lub 4 trailer który zrobiłem, wiem ze jesteś zajebisty i zrobisz wszystko na pewno lepiej. 

i gdzie widzisz słowo "Zajebisty" ?, napisałem ze jest dobry, jest to co powinno być w trailerze na pewno nie robię takich trailerów jak Verchi czy tym podobni ale widzisz żebym brał 50 złotych za trailer ?

jesteś naprawdę żałosny szukasz na nic spiny..., zrób lepszy to pogadamy :D

Opublikowano
1 minutę temu, BonskoDodo napisał:

to zrób to pogadamy :D, najpierw trzeba na to znaleźć czas, mnie kosztuje to około 2 godziny, jest to mój 3 lub 4 trailer który zrobiłem, wiem ze jesteś zajebisty i zrobisz wszystko na pewno lepiej. 

i gdzie widzisz słowo "Zajebisty" ?, napisałem ze jest dobry, jest to co powinno być w trailerze na pewno nie robię takich trailerów jak Verchi czy tym podobni ale widzisz żebym brał 50 złotych za trailer ?

jesteś naprawdę żałosny szukasz na nic spiny..., zrób lepszy to pogadamy :D

Nie bez powodu zacytowałem słowo ,, Zajebisty ''. Jak zrozumiesz to pogadamy.

Może to trochę zajmuje ale trailer'y wyglądają średnio. Jakbyś postarał się bardziej, dodał jakieś lepsze efekty + napisy to byłoby lepiej. + Przejścia

• Envqu zmienił(a) tytuł na xyz
  • Envqu zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...