Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Niedziałające macro

TerriorPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ,pomoże ktoś nie działa mi żadne makro  (tobiaszgaming,90ms,clicker,speed auto clicker) na pulpicie działa ,a jak wbije do minecraft to już nie pomoże ktoś?

Opublikowano

Macro to ścierwo, nie polecam używać. Naucz się bić używając myszkę, polecam zakupić myszkę bloody i ustawić tripple click, wtedy będzie ci łatwiej.

Opublikowano

Może i Marco nie jest fajne ,ale używa go przynajmniej 90% polskich graczy minecraft,a mi kurde nie chce działać więc pomóżcie 

Ps: ty chyba nie wiesz do czego służy macro

Opublikowano
10 godzin temu, TerriorPL napisał:

Może i Marco nie jest fajne ,ale używa go przynajmniej 90% polskich graczy minecraft,a mi kurde nie chce działać więc pomóżcie 

Ps: ty chyba nie wiesz do czego służy macro

Po 1 jakie 90%? Na serwerach blazing pack macro jest zabronione, na serwerach pvp jak np hipl**.pl tak samo. No ale jeżeli uważasz że to jest 90% to może wróć do gimnazjum. Macro używają ludzie którzy nie dają sobie rady na graczy którzy ogarniają myszkę, zazwyczaj jak gram to 1 na 10 os ma macro więc nie pierd** mi tutaj że 90%. Wiem do czego służy macro bo sam jak kiedyś byłem że tak powiem "nieogarnięty" to go używałem, lecz przerzuciłem się na myszkę, i tobie polecam to od zaraz, ponieważ grając pierw na macro a przerzucając się na myszkę będziesz miał trudniej. W sumie nie wiem po co się tak pruję lecz wkurw** mnie jak ktoś pisze takie bzdury. Nie pozdrawiam.

Opublikowano
4 minuty temu, TerriorPL napisał:

Kur*wa ty zanim coś napiszesz to się zastanów 10000000 razy ,bo piszesz same bzdury 

Tak? To zacytuj i podaj odpowiednie argumenty, dlaczego wdg. twojej osoby pisze "bzdury".

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Gościu ma problem a wy zamiast pomóc wyzywacie się i piszecie rzeczy typu macro to gówno. To jego sprawa czy chce używac macro czy nie, a jak ma problem to trzeba mu pomóc a nie wyzywać sie wzajemnie.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

@Blackovskyy Macro zabronione na serwerach blazingpack? Prosze cie, na craftcorze można używać macra do 15 cps i na mc4u też. A na mypvp jest nawet a automsg napisane "Macro dozwolone na wersji BlazingPack 1.8.8" hah nie wiesz nie wypowiadaj się.

Opublikowano
18 godzin temu, Nupp_ napisał:

@Blackovskyy Macro zabronione na serwerach blazingpack? Prosze cie, na craftcorze można używać macra do 15 cps i na mc4u też. A na mypvp jest nawet a automsg napisane "Macro dozwolone na wersji BlazingPack 1.8.8" hah nie wiesz nie wypowiadaj się.

Tak lecz jak sam Invicjusz mówił BP wprowadza blokowanie macra i clickerów.

Opublikowano
1 godzinę temu, Blackovskyy napisał:

Tak lecz jak sam Invicjusz mówił BP wprowadza blokowanie macra i clickerów.

Kiedy? Gdzie? Jak? Nic o tym mi nie wiadomo. Niema szans że to zablokują, najmniejszych :)

Opublikowano
Dnia 27.02.2018 o 16:05, Nupp_ napisał:

Kiedy? Gdzie? Jak? Nic o tym mi nie wiadomo. Niema szans że to zablokują, najmniejszych :)

Na LIVE Invicjusz powiedział że na edycji CC (następnej) macra będą zabronione.

• 2 lata później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 26.12.2020 o 11:54, romelin napisał:

serio nikt nie zna odpowiedzi na ten problem sam mam ten sam problem ....

Uruchom macro jako administrator, jedno z bardziej popularnych mam na kanale. Działa każdemu, nie widziałem z nim żadnych problemów

Spoiler

pseudol to koks

• sk8erace1 zmienił(a) tytuł na Niedziałające macro
  • 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...