Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam hostingu] KVM polska IP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
20 godzin temu, Makumba111 napisał:

Polecam korzystałem z usługi za 15 złoty i po napisaniu ticketa do OVH właczają filtracje UDP pod teamspeaka .

na najzwyklejszym VPS SSD kupionym bezpośrednio u OVH włączyli ci filtrację L7 (anty ddos game)?

Opublikowano

Kvm przynajmniej 2 gb ram 1 cpu obowiązkowo polska lokalizacja i najlepiej by było ze był niski ping 

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano
Dnia 2.11.2017 o 18:44, AKUKU597 napisał:

Witam szukam vpsa z polskiej lokalicacji kvm na nim bedzie stac 2 serwery do gry i ts3

Ile możesz wydać na taki serwer?

Opublikowano

Też szukam od kilku dni ale na razie coś ciężko. Tego z początkiem adresu 37.xxx bo nie do wyrzucenia są

Jaki jest mój życiowy cel ?

Obrona osób nagrywających i zbieranie pełnych danych osobowych osób im przeszkadzających

Opublikowano

Też szukam od kilku dni ale na razie coś ciężko. Tego z początkiem adresu 37.xxx bo nie do wyrzucenia są

Jaki jest mój życiowy cel ?

Obrona osób nagrywających i zbieranie pełnych danych osobowych osób im przeszkadzających

Opublikowano
2 godziny temu, ANTYcebula napisał:

50-60 zł zależy mi na niskim pingu i polskiej lokalizacji 

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano
2 godziny temu, AKUKU597 napisał:

50-60 zł zależy mi na niskim pingu i polskiej lokalizacji 

Jakie parametry potrzebujesz?

Opublikowano

@BestPol24

Dnia 4.11.2017 o 09:02, AKUKU597 napisał:

Kvm przynajmniej 2 gb ram 1 cpu obowiązkowo polska lokalizacja i najlepiej by było ze był niski ping 

Opublikowano

Bardzo ciężko będzie znaleźć VPS KVM za 50-60 zł

Za 50-60 zł możesz mieć VPS KVM z 1 CPU oraz 2 GB RAM ale z brakiem ochrony Anty-DDoS.

Opublikowano

Hm arubacloud ma już uruchomione VPSy z PL z warszawy, sam korzystam ;) Ma 1gb ram ale można kupić 2x VPS i na jednym TSa mieć a na drugim serwer gier i koszt wynosi około 10zł brutto za 2 VPSy oczywiście bez ochrony antyddos.

Pomogłem ? klik up to Like ;D ( Lubię to ! ) xD

300 postów-> 10.10.2013 godz. 9:00
400 postów-> 19.10.2013 godz. 9:00

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...