Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Autoclickera - Metin2.pl

Verdalio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie... 

Ze względu że kammermod na PL chwilowo nie działa próbowałem znaleźć autoclickera lecz każdy z nich klika na pulpicie a nie w grze... próbowałem z włączaniem administratora... dalej nic :(

Proszę o pomoc podeślijcie działającego albo powiedzcie co trzeba zrobić by np free mouse autoclicker klikał te czerwone poty ... :X

• Ups... zmienił(a) tytuł na Szukam Autoclickera - Metin2.pl
Opublikowano

Witaj,

większość Auto-Clickerów działa w ten sposób: Klika w wybrane miejsce na aktualnym okienku, więc jak zminimalizujesz to będzie klikało na pulpicie. Jeżeli nie działa to ustaw w okienku i ponownie go skonfiguruj.

Opublikowano
1 godzinę temu, damian1920 napisał:

Witaj,

większość Auto-Clickerów działa w ten sposób: Klika w wybrane miejsce na aktualnym okienku, więc jak zminimalizujesz to będzie klikało na pulpicie. Jeżeli nie działa to ustaw w okienku i ponownie go skonfiguruj.

Problem wygląda tak że włączam Autoclickera ustawiam miejsce klikania (1)- miejsce potów włączam go skrótem klawiszowym (Okno metin2 jest otwarte) a on nie klika...
Jeśli zminimalizuje klika na pulpicie z czego wniosek - działa tylko i wyłącznie na pulpicie ... :( 

Co zrobić żeby zadziałał w grze ? :(

Opublikowano

Zatem słaby autoclicker

Znajdź inny lub zaczekaj na aktualizacje kamera

Opublikowano
3 godziny temu, Verdalio napisał:

Witajcie... 

Ze względu że kammermod na PL chwilowo nie działa próbowałem znaleźć autoclickera lecz każdy z nich klika na pulpicie a nie w grze... próbowałem z włączaniem administratora... dalej nic :(

Proszę o pomoc podeślijcie działającego albo powiedzcie co trzeba zrobić by np free mouse autoclicker klikał te czerwone poty ... :X

Ale kamermod działa, musisz mieć tylko program do zamrażania procesów i w odpowiedniej chwili zamrozić nProtect. Tak troszkę nie w temacie, ale pomoc to pomoc. ;D

Opublikowano
26 minut temu, Reygras napisał:

Ale kamermod działa, musisz mieć tylko program do zamrażania procesów i w odpowiedniej chwili zamrozić nProtect. Tak troszkę nie w temacie, ale pomoc to pomoc. ;D

Polecisz jakiś ? Process Hacker nie działa, metin się wyłącza przez niego. 
Podpowiesz też w którym momencie ? ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...