Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mało FPSów na w miarę dobrym komputerze

Bartek7655

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mój laptoo to:
Procesor: Intel Core i7-6500U
12GB ram
Grafik karte : Radeon r7 360 4GB
Gre mam odpalona na niskich ustawieniach w 4:3 1280x960 I podczas grania np na mirage mam 60 fps a myślę że to mało jak na tę parametry. Ktoś miał już taki przypadek? Ustawilem kartę graficzną na maksymalna wydajność a nie jakość i nic nie pomogło. Dodatkowo dodałem parę komend startowych do cs-a i dalej nic. Nawet wszedłem w opcje karty graficznej i dalem że cs ma być wysoka wydajność lecz dalej bez zmian

Smoke Weed

• DarkusFD zmienił(a) tytuł na Mało FPSów na w miarę dobrym komputerze
Opublikowano

DVR wylaczone i v-sync tez, pozatym to chyba by ograniczylo do 60 rowno? a ja miewam w sumie 40-80. Moze tak ma byc?

Smoke Weed

Opublikowano

A więc teraz kolejne pytania: Czy dzieje się tak od samego początku? Masz włączone renderowanie wielordzeniowe w CS? Jakich parametrów startowych używasz? Wpisz te komendy w konsole: fps_max 0 i fps_max_menu 0

Opublikowano

Od początku. Dopiero wymienilem komputer bo myślałem że będą lepsze fps. Komendy wpisałem, nic nie zmienilo. Startowki mam takie : - high - theards 2 -nojoy -Heapsize 6291456. Renderowanie wielordzeniowe włączone mam. 

Smoke Weed

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...