Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Riot Games

Bot Dave

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Cytat

No witam, witam po dość długiej przerwie. Przed chwilą spotkała mnie dość śmieszna sytuacja, a mianowicie otrzymałem BANA NA 14 DNI ZA TO, ŻE JAKO PIERWSZY NAPISAŁEM "MID" W LOBBY. Co oczywiście się stało? Pickuje sobie Xeratha (darmowa rotacja, chcę przetestować), ale nagle wyskakuje Raksuo main z 7 poziomem maestrii i skinem. Ostatnia rola, jaka została, to support, a gość pisze "sorry i can't support". Ja nie mam zamiaru się prosić, dlatego dałem mu 3 minuty na opuszczenie mojej pozycji. Gość nie zrobił tego, dlatego zamiast go wyzywać, zmutowałem wszystko i wszystkich, poszedłem sobie umierać.

Najlepsze w tym wszystkim jest to, że strollowałem NORMALA! Powtarzam jeszcze raz - NORMALA!

N O R M A L A

N O R M A L A

N O R M A L A

Tak, to ten tryb, na którym nie spotkanie Raksuo graniczy z cudem. Tak, dokładnie to ten tryb, na którym 12-letnie dzieci ruchają ci matkę. Tak, dokładnie to ten tryb, na którym ktoś taki jak ja dostaje bana na 14 dni za 1 strollowanie gry, bo jakiś gość postanowił ukraść moją linię.

Oczywiście, odwołuję się do tej decyzji i innego roziwązania niż unban nie widzę.

Najlepsze jest w tym wszystkim to, że od kilku miesięcy nikogo nie flejmiłem, a i tak dostałem bana, a wczorajszy Veigar (oczywiście z normala) rucha sobie moją matkę i jeszcze dostanie Gravesa. To jest śmiech na sali!

Czekam na odpowiedź, którą i tak zapewne napisze bot. Copy and past. Czekam na to, bo w końcu mogę się pośmiać!

Jest szansa na unbana, czy raczej mam się żegnać z League of Legends?

Opublikowano

Również dostałem bana na normalu (14 DNI)

Tak już jest i nie zmienisz tego.

Opublikowano

Gdybyś umiał się zachować to byś odstąpił głupiemu i grałbyś normalnie, ale jesteś tak samo głupi jak on i zrobiłeś co zrobiłeś, ban słuszny. 

Opublikowano
Przed chwilą, Mesharsky napisał:

Gdybyś umiał się zachować to byś odstąpił głupiemu i grałbyś normalnie, ale jesteś tak samo głupi jak on i zrobiłeś co zrobiłeś, ban słuszny. 

Jak odstąpi głupiemu, to on będzie to cały czas robił ._.

Opublikowano
Przed chwilą, Mesharsky napisał:

No tak, bo przecież Xerath jest postacią przeznaczoną na supporta. Dokładnie, byłem pierwszy i nie będę oddawał mida jakiemuś lamusowi. 

Opublikowano
35 minut temu, Bot Dave napisał:

No tak, bo przecież Xerath jest postacią przeznaczoną na supporta. Dokładnie, byłem pierwszy i nie będę oddawał mida jakiemuś lamusowi. 

Skoro to był normal to czemu po prostu nie wyszedłeś z lobby? Poczekałbys 5 minut zamiast bana na 14 dni + brak nagród.

Opublikowano

Właśnie to jest najgłupsze, że niby normal chcesz sobie pograć w spokoju ale dzieci Yasuo zawsze muszą być "ważniejsi" żeby przepier*olić następną gierkę :D Głupie jest to, że tak naprawdę osoba, która będzie rozpatrywać Twoją sprawę nie zrobi nic innego poza tym co napisałeś "kopiuj, wklej" Ale według nich jest to oczywiście sprawiedliwe.. Na Twoim miejscu zrobiłbym to samo, bez ustępowania jak to wyżej ktoś napisał - Niech wiedzą, że nie tylko oni istnieją, swoją drogą na rankedach też czasem jest to spotykane.. Autofill, ale ziomek oczywiście nie może grać supporta to idzie na np. Top'a :/ 

Opublikowano
1 godzinę temu, Rexx napisał:

Właśnie to jest najgłupsze, że niby normal chcesz sobie pograć w spokoju ale dzieci Yasuo zawsze muszą być "ważniejsi" żeby przepier*olić następną gierkę :D Głupie jest to, że tak naprawdę osoba, która będzie rozpatrywać Twoją sprawę nie zrobi nic innego poza tym co napisałeś "kopiuj, wklej" Ale według nich jest to oczywiście sprawiedliwe.. Na Twoim miejscu zrobiłbym to samo, bez ustępowania jak to wyżej ktoś napisał - Niech wiedzą, że nie tylko oni istnieją, swoją drogą na rankedach też czasem jest to spotykane.. Autofill, ale ziomek oczywiście nie może grać supporta to idzie na np. Top'a :/ 

Też kilkukrotnie widziałem takie rzeczy na rankedach i jestem przekonany, że żadna z tych osób nie dostała bana.

http://eune.op.gg/summoner/userName=hiimbotii - Ten gość od Yasuo oczywiście nie ostał bana, chociaż go zreportowałem. 29 minut temu grał swoim śmieciowym championem. To jest śmiech na sali... 

http://eune.op.gg/summoner/userName=zbijmiwiadro - Veigar, który flejmił całą grę (ruchanie matek itp.) Również bez bana. ;)

Opublikowano

Tyle że xerath jest grywalny jako support, zamiast intować mogłeś normalnie zagrać x"D

Screenshot_2.jpg

Opublikowano
6 godzin temu, MichałGłuś napisał:

Tyle że xerath jest grywalny jako support, zamiast intować mogłeś normalnie zagrać x"D

Po to jest czat w lobby, aby każdy gracz mógł wybrać swoją rolę. Jeszcze raz powtórzę - byłem pierwszy i nie będę ustępował jakiemuś lamusowi. To tak jakbyś był umówiony z laską w restauracji, a przy niej siedzi jakiś typ. Ustąpiłbyś mu? 

Opublikowano
18 minut temu, Bot Dave napisał:

Po to jest czat w lobby, aby każdy gracz mógł wybrać swoją rolę. Jeszcze raz powtórzę - byłem pierwszy i nie będę ustępował jakiemuś lamusowi. To tak jakbyś był umówiony z laską w restauracji, a przy niej siedzi jakiś typ. Ustąpiłbyś mu? 

????? xDS    S

Skoro juz tam siedzial to cos musialo byc na rzeczy xD

Nie czaruj.

Opublikowano

Dobrze, system działa. Wszystko działa jak należy. A Xerath na supporcie jest grywalny.

Opublikowano

To twoja wina chłopie.. Zamiast pogodzić się z tym że musisz zagrać jako support to postanowiłeś strollować normala. Nieważne czy to normal czy ranked, zawsze musisz grać tak, żeby wygrać. To jest gra zespołowa, jak coś musisz to musisz, nieważne że Ci się to nie podoba. I tak przyjdzie kolej na twojego mida, nie zawsze się zjawią na normalu main Yasuo. Mogłeś albo zagrać jako support, albo po prostu wyjść z lobby i czekać 5 minut zamiast 14 dni... Ale skoro potrafisz jedynie psuć grę, bo nie dostałeś mida to nie powinieś wgl grać w lola. 

Opublikowano

Ja ostatnio zacząłem intować na rankedzie, po prostu goście nie chcieli wygrać... Bana nie dostałem do tej pory. Wszyscy oprócz ADC byli w serii, ponoć ponagrywali filmiki. Nie wiem jak ten system działa, ale najwidoczniej nie ma 100% na bana.

Unbana nie dostaniesz, musisz się z tym pogodzić.

h6IduA1.png

Opublikowano
2 godziny temu, RionKillIN napisał:

Ja ostatnio zacząłem intować na rankedzie, po prostu goście nie chcieli wygrać... Bana nie dostałem do tej pory. Wszyscy oprócz ADC byli w serii, ponoć ponagrywali filmiki. Nie wiem jak ten system działa, ale najwidoczniej nie ma 100% na bana.

Unbana nie dostaniesz, musisz się z tym pogodzić.

Ja tak robie chyba od paru gier z rzedu, jesli widze, ze mo jteam ma kompeltnie w dupie i do 10minuty jest chociazby 5-0 dla enemy, to zaczynam na chama intowac, a swietna zabawa gwarantowana. W dupie lpki bo to da sie odrobic, a debilom nie pozwole wygrac bo sami... nie zrobia nic xD Juz pare razy czytalem, ze banik inc, ale do tej pory cichutko :O 

Nie czaruj.

Opublikowano

Ten system jest totalnym gównem, bo riot woli ponagrywać piosenki o nieumierających legendach zamiast zająć się tym, żeby gra dla normalnych ludzi z soloq była przyjemniejsza. Dopóki tego nie zmienią to polecam /fullmute all i grać sobie samemu bez interakcji z sojusznikami

Opublikowano
8 godzin temu, Eryk napisał:

Ten system jest totalnym gównem, bo riot woli ponagrywać piosenki o nieumierających legendach zamiast zająć się tym, żeby gra dla normalnych ludzi z soloq była przyjemniejsza. Dopóki tego nie zmienią to polecam /fullmute all i grać sobie samemu bez interakcji z sojusznikami

Zgadzam się, sam osobiście nigdy nie dostałem bana, ani jakiejkolwiek kary, bo ignoruje sojuszników i ludzi w lobby, a w grze idę tam gdzię chciałem i nie fill'uje nawet za milion dolków. Może gra się rozwija, ale niestety... pozostałości zostały.

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano
Dnia 11.11.2017 o 13:02, Eryk napisał:

Dokładnie tak będę robił. W dodatku, gdy dostanę supporta na rankedzie, to pójdę sobie na mida. Najlepsze w tym wszystkim jest to, że ja jako gracz znam lepiej sytuację w grze niż cała ekipka rajoterów razem wziętych. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...