Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Qiller - Projekt przygodowej gry 2D

Czy gra 2D ma sens?  

9 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy gra 2D ma sens?

• Tak
    • Tak, jeśli grafika byłaby lepsza!
    • Nie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ou6qDXn.png

Witam. Chciałbym Wam zaprezentować Mój amatorski projekt gry, który zacząłem tworzyć z nudów i w celach edukacyjnych, oczywiście gra jest w trakcie realizowania. Niestety z grafiką Sobie nie mogłem poradzić i Musiałem skorzystać z prostego rozwiązania i robić grafikę pixelową. Przybyłem tutaj również, aby znaleźć chętnych do pomocy. Poszukuje aktualnie osób, które mają różne pomysły na elementy, które można dodać do gry lub funkcje (misje, systemy, umiejętności itp.) oraz grafika/ów.

QjwNOs7.png

grRIcwc.png

geS9EJz.png

grRIcwc.png

Kontakt przez PW lub pod tematem :) 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 11/6/2017 o 14:40, BlackIkar napisał:

Niejasne jest, o czym ma być ta gra.

Szczerze sam nie wiem, ale postaram się zaktualizować temat, bo wprowadziłem kilka rzeczy i upiększeń oraz postaram się wyjaśnić, na czym będzie polegała gra.

Opublikowano

Powinieneś albo poszukać jakiegoś grafika albo użyć gotowych grafik udostępnionych w sieci. W aktualnym stanie gra wygląda bardziej jak obrazek z paint'a. Choć mówi się że nie wygląd się liczy a wnętrze, to nie ważne jak by gra nie była zaawansowana i tak w oczy rzuca się okropna grafika. 

Mam nadzieję że uda ci się rozwinąć ten projekt i w przyszłości będę mógł odpalić go na swoim PC.

(')(.)(;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...