Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Licencja NPL

Czopekens

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj mi właśnie wygasła ale to przez moją głupotę, jeżeli na licencji masz podany właściwy adres IP twojego serwer to automatycznie powinna się odnowić na następny pół roku. 

Opublikowano
3 minuty temu, Eros_PL napisał:

Dzisiaj mi właśnie wygasła ale to przez moją głupotę, jeżeli na licencji masz podany właściwy adres IP twojego serwer to automatycznie powinna się odnowić na następny pół roku. 

No właśnie o to chodzi, że mam na innym serwerze. Czyli ona się nie odnowi? Muszę pisać o nową?

Opublikowano
23 minuty temu, Czopekens napisał:

No właśnie o to chodzi, że mam na innym serwerze. Czyli ona się nie odnowi? Muszę pisać o nową?

Tak. Lub możesz szybko napisać ticketa do teamspeaka żeby zmienili Ci IP na tej licencji to już powinno się samo odnowić aczkolwiek nie jestem pewny.

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo jeżeli masz przypisane licencję do maszyny i widzą że jest po prostu używana odnawia się automatycznie ;p
A jeżeli masz ją na innej maszynie niż przy zgłoszeniu o npl to musisz napisać do nich ticketa że prosisz o zmienę ip maszyny do której ma być przypisana licencja ;p 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...