Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Boty

Easy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam 2 botów może być to 1 z 2 konfiguracjami bez zbędnych pierdółek.

Chodzi mi o bota do zakładania kanału i spr dat i nadawania registerek :)

oDYVDfv.gif
Opublikowano

Nie wiem czy kolego nabijasz sobie posty czy co ale wyrazźnie napisałem że potrzebuje 1 bota z tymi 2 funkcjami  a nie z napierdolonymi i nie potrzebnymi mi funkcjami.

oDYVDfv.gif
Opublikowano
3 godziny temu, Easy. napisał:

Nie wiem czy kolego nabijasz sobie posty czy co ale wyrazźnie napisałem że potrzebuje 1 bota z tymi 2 funkcjami  a nie z napierdolonymi i nie potrzebnymi mi funkcjami.

Chciałem być tylko pomocny, ale skoro uważasz że nabijam sobie posty to nie będę więcej udzielał w Twoim temacie.

Co do botów to wątpię żebyś znalazł bota akurat z tymi konkretnymi funkcjami, aktualnie boty są jak najbardziej rozbudowywane, aby były wszechstronne.

Nie pozdrawiam!

Opublikowano

Jak już tak bardzo zależy ci na tym aby bot miał tylko te dwie funkcje to pobierz xbota lub abota i usuń zbędne ci funkcje i w configubtez usuwasz to co ci niepotrzebne itp..  Prawda ze proste??

Opublikowano

@OFFCOPIC
Napisałeś że szukasz bota z dwoma funkcjami, wymieniłeś 3. Takie bezsensowne posty typie ;]
@TOPIC
MBOTA KUP I WYŁĄCZ NIE POTRZEBNE FUNKCJE - BIEDAKU

Opublikowano
10 godzin temu, Denior napisał:

@OFFCOPIC
Napisałeś że szukasz bota z dwoma funkcjami, wymieniłeś 3. Takie bezsensowne posty typie ;]
@TOPIC
MBOTA KUP I WYŁĄCZ NIE POTRZEBNE FUNKCJE - BIEDAKU

Gdzie ty widzisz opisane 3 funkcje dzieciaku :)? Bo z tego co mi sie wydaje nadawanie rang i nadawaniekanału&sprawdzanie daty to nadal 2 funkcje które robi bot... 

A biedakiem to możesz i jesteś ty :) Po co kupować skoro po necie lata crack fuck logic dzieciaczku :)

oDYVDfv.gif
Opublikowano

Nie polecam darmowego Abota on jest bardzo niestabilny mam serwer z 8gb ram i debian 8 i jak go uruchamiam to po 5 min zuzywa mi cale 8 gb ramu . 

Ale dla poczatkujacego tsa polecam Xbota darmowego

Opublikowano
Dnia 2.11.2017 o 13:06, Easy. napisał:

Gdzie ty widzisz opisane 3 funkcje dzieciaku :)? Bo z tego co mi sie wydaje nadawanie rang i nadawaniekanału&sprawdzanie daty to nadal 2 funkcje które robi bot... 

A biedakiem to możesz i jesteś ty :) Po co kupować skoro po necie lata crack fuck logic dzieciaczku :)

Po co kupować jedzenie skoro można ukraść fuck logic

fPdC8vF.jpg

Opublikowano
16 godzin temu, ɴoɴαмe napisał:

? to nie jest twój temat

Spokojnie raport wysłany ;p 

co do 2 twojego postu to po co kraść jak można pobrać xD

Czyli nikto nic nie ma? 

oDYVDfv.gif
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Z tego co się orientuję nigdzie w żadnym regulaminie nie ma nakazu używania opcji " odśwież " więc za nim zaczniesz @Maja.. napierdalać za to ostrzeżenia czy co tam najpierw pomyśl 10 razy. Bo jesteś tylko zwykłym modem a nie panem i władcą na tym forum.

Co do tematu można zamknąć gdyż już sobie poradziłem z tym.

oDYVDfv.gif
  • Maja.. zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...