Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zakup telefonu

tm_WIII

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Budżet na zakup: 400zł
Kiedy zamierzasz kupić telefon?: do miesiąca najlepiej jak najszybciej 
Pożądany rozmiar ekranu w calach: od 5 do 5,5 cala
Jaki system operacyjny preferujesz?: Android 
Do czego ma służyć telefon? (internet, gry, zdjęcia, etc.): internet trochę gry oraz pisanie 
Masz jakieś dodatkowe wymagania dotyczące telefonu? (marka, slot na kartę SD, dual sim, wysoka rozdzielczość ekranu, etc.): Jak najbardziej wytrzymała bateria, slot na sd by się przydał, powyżej 2gb ram
Masz w planach wgrywanie wszelakich ROMów?: Tak lecz nie koniecznie im więcej dostępnych romów tym lepiej, najlepiej jednak by było jak by na pokładzie był jakiś czysty i stabilny antek 
Czy urządzenie może być używane?: Tak 

nmexyu-2.png

oznacz mnie jeśli chcesz żebym odpowiedział @tm_WIII

Opublikowano

Do wyboru nowe budżetowe wersje Xiaomi Redmi, dołożysz trochę więcej kupisz i coś z NOTE.   

Używki to raczej nie spełnią nawet w połowie wymagań co do baterii. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano
1 godzinę temu, Ktosiu napisał:

Do wyboru nowe budżetowe wersje Xiaomi Redmi, dołożysz trochę więcej kupisz i coś z NOTE.   

@Ktosiu

myślałem nad redmi note 3 pro ale chwilę bym musiał dozbierać 

jeszcze nad redmi 4X tylko teraz czy są jakieś specjalne wersje jakbym brał? 

nmexyu-2.png

Opublikowano
2 godziny temu, tm_WIII napisał:

jeszcze nad redmi 4X tylko teraz czy są jakieś specjalne wersje jakbym brał? 

Warto wziąć wersję 3/32 GB, z procesorem Snapdragona a nie mediateka i obsługą B20. Tyle że najniższa cena przy zakupie nówki w PL to 569 zł

Opublikowano
10 godzin temu, Mario1990 napisał:

Warto wziąć wersję 3/32 GB, z procesorem Snapdragona a nie mediateka i obsługą B20. Tyle że najniższa cena przy zakupie nówki w PL to 569 zł

@Mario1990Dozbieram jednak chyba na niego ale na allegro jest wersja za 559zł http://allegro.pl/xiaomi-redmi-4x-32-3gb-czarny-eu-gw-24m-pl-fv23-i7021226042.html

nmexyu-2.png

Opublikowano
Dnia 29.10.2017 o 20:14, Ktosiu napisał:

Dnia 29.10.2017 o 23:06, Mario1990 napisał:

@Ktosiu@Mario1990czy brak tego pasma B20 odczuję na wsi? I czy jeśli nie korzystałem do tej pory z lte to czy to dla mnie ważna sprawa czy raczej nie?

nmexyu-2.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 31.10.2017 o 17:06, tm_WIII napisał:

@Ktosiu@Mario1990czy brak tego pasma B20 odczuję na wsi? I czy jeśli nie korzystałem do tej pory z lte to czy to dla mnie ważna sprawa czy raczej nie?

Pewnie już temat wyjaśniony, ale przyda się dla potomnych. Czy odczujesz brak zależy od nadajnika z którego masz zasięg, tutaj można sprawdzić na mapie http://beta.btsearch.pl/, czy Twój przekaźnik obsługuje tylko LTE800, czy ma też inne pasma. Prawdopodobnie nie odczujesz różnicy siedząc na jednym nadajniku, ale przemieszczając się możesz odczuc problemy, spadki zasięgu, zrywania itp. Zawsze lepiej mieć obsługę B20 niż nie mieć, zwłaszcza że teraz sklepy z tańszymi Xiaomi oferują już wersje global (przynajmniej proline i sferis), wyleczyły się z wersji na rynej China.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...