Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BnS freez laptopa.

KillZonePL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Przedwczoraj pobrałem grę. Wszystko śmigało pięknie ładnie do momentu w którym chciałem wyłączyć laptop ale było 0 reakcji więc przytrzymałem przycisk aby zgasł. Od tego momentu b&S gdy się odpala ten mały kwadrat odpowiedzialny za program antycheatowy nw jak dokładnie się nazywa i zaczyna się proces ładowania od razu zawiesza mi cały laptop i nic nie mogę zrobić. Czekałem około 20 min 0 jakiejkolwiek zmiany. Usunąłem folder odpowiedzialny za ten program bo myślałem że może z nim coś jest nie tak to teraz nie moge pobrać go ponieważ mam 0 pobieranie . Dosłownie nawet nie widać z jaką prędkością pobiera nic się nie dzieje. Dodam tylko ze w tle cały czas chce sprawdzać jakieś pliki taki niebieski pasek leciał ale teraz zastąpił go ten folder który che pobrać

Edit: Pobrało antycheat do starszej wersji tak mi się wydaje niestety problem z zawieszaniem pozostał. Zrobiłem reinstlację gry nic to nie dało. Prubowałem coś zdziałać z programem BnS Buddy ale jest 0 reakcji program sie nie odpala. reinstalacja samego lunchera nic... Ktoś coś wymyśli?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...