Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Steam] Czyszczenie danych

Dragon.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc wszystkim,

Ostatnio grajac w Rust na steam zostalem zbanowany na jednym serwerze. Jako, ze jest to jeden z moich ulubionych, a bana dostalem nieslusznie, napisalem do admina na Discordzie.. ten poprosil mnie o link do mojego konta steam i poinformowal mnie, ze nie bede mogl grac na tym serwerze bo mam za duzo banow na innych kontach.. A link do konta ktore mu podalem zostalo zalozone 2 dni temu i na pewno nikt nie uzywal z niego cheatow.. I tutaj moja prosba, czy da sie jakos wyczyscic dane steam aby nikt nie mogl sprawdzic innych kont ktore byly logowane na moim komputerze (czy cokolwiek sprawdzil ten admin? - no wlasnie.. co i jak on to sprawdzil?) Na jednym z nich moj brat dostal VAC bana na jedna gre, a na innych.. kto wie, sporo osob logowalo sie na moim komputerze na swoje konta. Dodam jeszcze, ze to raczej nie ma nic wspolnego z IP, poniewaz gram z dziewczyna na tym samym internecie i IP i ona nie zostala zbanowana.

Z gory dzieki za odpowiedzi : )

• ToshiKatsu zmienił(a) tytuł na [Steam] Czyszczenie danych

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...