Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CrimS0N

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym zaprosić was na serwer  MTA:DAYZ !

Informacje o serwerze : 

Gametracker serwera:

1452392377620352_ub.jpg

Gametracker Ts3:

b_350_20_FFAD41_E98100_000000_591F11.png

Forum:

http://t-dayz.xaa.pl/

Co znajdziecie na serwerze ? :

-Balans obrażeń broni , system HeadShot'ów , oraz zmiejszony rozrzut broni (prawie nikły ) ,

-Autorskie lokacje na mapie np : Skate Los Santos , Militarka Las Venturas , Area 51 , Satelita przy Fort Carson , Nauka San Fierro , Szpital Las Venturas , oraz wiele wiele innych ,

-System PlaneCrash , BoatCrash, HeliCrash , oraz Konteneru (zrzucanego przez admina w dane miejsce , czerwona flaga na mapie, ),

-Niemalże co tygodniowy event z Hangarem  o średnią bazę oraz tygodniowy tytuł najlepszej grupy ,

-Dźwięki 3D,

-Brak Zombie,

-Dużo nowych aut , podmianek etc. etc... ,

-Zmieniony panel F5 oraz podnoszenia loot'u z ziemi ,

-Dużo broni oraz plecaków , 

-System /unbug , który pomaga przy zbugowaniu się w teksturze, teleportuje nas na losową pozycję na mapie , 

-Oraz wiele wiele innych , 

Aktualne prace na serwerze: 

-Militarka Los Santos,

-Militarka na farmie przy Los Santos, 

-Obozy pomiędzy miastami oraz większymi lokacjami , 

-Jesteśmy otwarci na propozycje graczy ,które można zgłaszać na forum ,

Administracja Serwera:

Właściciel: wisnia13

HeadAdmin: Beezy

Technik: KUZAJsport

Administratorzy:  Bambol , Wujek

ModChat: Automat256 + aktualnie trwają rozmowy kwalifikacyjne po rekrutacji na forum

Mapper: Sherman 

Screenshot'y z serwera : 

mta-screen_2017-10-28_15-29-49.png

mta-screen_2017-10-25_22-49-29.pngmta-screen_2017-10-28_16-12-42.png

mta-screen_2017-10-28_16-07-08.png

Zapraszam i życzę miłej gry :) 

Opublikowano

Standardowy serwer xD Coś autorskiego oprócz map które nawet 5 letnie dziecko potrafi zrobić? xD Nie no proszę was ta reklama to dramat. Co na tych ss'ach pokazaliście skina dziewczyny który w 100% pasuje w klimat zombie xD Serwer dayz BEZ ZOMBIE zmienicie to na serwer PVP bo tak bardziej pasuje bo dayz to to nie jest ale co ja tam wiem nie? Podmianki full hd nowe jak z salonu ale walić to jest dayz nie, po co klimat robić lepiej wgrać sportowe fury i wywalone. System plane/bout/heli zrobione na tej samej zasadzie działania pewnie, że respi się obiekt i w nim rzeczy bo po co coś lepszego wymyślać lepiej zmienić ID obiektu który się respi i zmienić nazwę oraz loot w nim i elo AUTORSKI SYSTEM. Wiecie co to balans dmg broni? Nie? Bo zmienienie, że m4 zadaje 4k a ak 4,2k to nie jest balans dmg xD Aktualne prace nad serwerem są takie, że dodajcie tylko nowe obiekty na mapie 0 skryptów? Nie no serwer 1/10. 

OCENA 1/10 bo to nie serwer dayz. A 1 za względnie dobry gm z neta który ratuje wam serwer.

Opublikowano

Dejwid podmianki zostały zmienione na klimatyczne , skrypty są cały czas poprawiane , dmg broni zredukowany do mniejszej ilości typu 2/3 k z m4 nie jestem pewny dokładnie jestem zwykłym graczem polecam przeglądać forum :) Masz problem to nawet nie graj i tyle :) 

Opublikowano
17 godzin temu, CrimS0N napisał:

Dejwid podmianki zostały zmienione na klimatyczne , skrypty są cały czas poprawiane , dmg broni zredukowany do mniejszej ilości typu 2/3 k z m4 nie jestem pewny dokładnie jestem zwykłym graczem polecam przeglądać forum :) Masz problem to nawet nie graj i tyle :) 

Problem? Jest napisana reklama to mam prawo ją ocenić wbiłem na serwer i zobaczyłem to co wcześniej pisałem.

Opublikowano

Jpd xDDD skisłem xD od kiedy kosmici graja DayZ ? A przepraszam to pewnie taki update wasz, ze lewitujaca bron sie trzyma ok ok. Aż żal mi waszej prezentacji... Jak mozna wstawiac do prezentacji cos co pokazuje prace waszego wspanialego technika ? Nawet tla pod f5 nie potraficie dopasowac i zrobic png...

Nastepna kwestia to zombie... Strzelam, ze zombi sie bily i dlatego usuneliscie je z serwera xD a wystarczy kilka klikniec w panelu admina by sie normalnie zachowywały jak na zombie przystało xD

PS. Jezeli GM posiada wbudowana już liczną ilosci broni i pojazdow to nie dopisujcie tego do prezentacji... Wynika z tego ze to wy dodaliscie je... Natomiast taka prawda ze ten GM to wyciek testowego Top z 2015 roku...

Opublikowano
6 godzin temu, Zubek1995 napisał:

Jpd xDDD skisłem xD od kiedy kosmici graja DayZ ? A przepraszam to pewnie taki update wasz, ze lewitujaca bron sie trzyma ok ok. Aż żal mi waszej prezentacji... Jak mozna wstawiac do prezentacji cos co pokazuje prace waszego wspanialego technika ? Nawet tla pod f5 nie potraficie dopasowac i zrobic png...

Nastepna kwestia to zombie... Strzelam, ze zombi sie bily i dlatego usuneliscie je z serwera xD a wystarczy kilka klikniec w panelu admina by sie normalnie zachowywały jak na zombie przystało xD

PS. Jezeli GM posiada wbudowana już liczną ilosci broni i pojazdow to nie dopisujcie tego do prezentacji... Wynika z tego ze to wy dodaliscie je... Natomiast taka prawda ze ten GM to wyciek testowego Top z 2015 roku...

widzę, że mało się znasz kolego :) to nie jest gamemode testowego top tylko gamemode the-dayz :P Top jest całkiem inny i inaczej wygląda

Opublikowano
19 godzin temu, krawczonek1 napisał:

widzę, że mało się znasz kolego :) to nie jest gamemode testowego top tylko gamemode the-dayz :P Top jest całkiem inny i inaczej wygląda

Wypraszam sobie, 'kolego' mozesz mowic mi jedynie jesli popracujemy razem lub obalimy razem flaszke. Co do mojej znajomosci to najwidoczniej twoja jest zerowa gdyz to ja od 2014r siedze w mta lua wiec please dont say anythink... Co do samego gm, jak wczesniej napisalem jest to wyciek TESTOWEGO topa, przez kilka lat sie zmienil, the dayz uzywalo go wiem o tym, tak samo jak machin. Jesli bedziesz probowal mi zarzucić jakąś bzdure to pierw sam sie upewnij ze masz racje. 

Tak btw. Myslisz dlaczego ten GM ma tyle błędów? Nie jest to 100% gm takze thedayz gdyz takiego nie dostaniesz bodajze od funnky jedynie mozesz odkupic (chyba to on byl own). 

//Naprawicie te bronie lewitujace w grze?

Opublikowano
Dnia 7.11.2017 o 12:50, Zubek1995 napisał:

Wypraszam sobie, 'kolego' mozesz mowic mi jedynie jesli popracujemy razem lub obalimy razem flaszke. Co do mojej znajomosci to najwidoczniej twoja jest zerowa gdyz to ja od 2014r siedze w mta lua wiec please dont say anythink... Co do samego gm, jak wczesniej napisalem jest to wyciek TESTOWEGO topa, przez kilka lat sie zmienil, the dayz uzywalo go wiem o tym, tak samo jak machin. Jesli bedziesz probowal mi zarzucić jakąś bzdure to pierw sam sie upewnij ze masz racje. 

Tak btw. Myslisz dlaczego ten GM ma tyle błędów? Nie jest to 100% gm takze thedayz gdyz takiego nie dostaniesz bodajze od funnky jedynie mozesz odkupic (chyba to on byl own). 

//Naprawicie te bronie lewitujace w grze?

XD? to jest gamemode 0.7 od tekkena kolego. Sprawdź sobie kod topa a sprawdź tego, widzę mało masz wiadomości związanych z lua :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...