Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

m2bob Premium, wyrzuca klienta

soniu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, zakupiłem dziś m2bob'a i niestety po otwarciu metina od razu wywala mnie na pulpit i wyskakuje małe okienko "GameGuard error"

ma ktoś na to jakieś rady ?

z góry dziękuję i Pozdrawiam

Opublikowano

" There was a special maintenance friday on GF Servers, because of this M2Bob isn't working currently. We are working on this.
Everybody will get their lost botting time added, so there's no need to worry. "

Team M2Boba wie od wczoraj i pracuje nad fixem. Akurat to, że nie będzie działał jest najmniej prawdopodobne. 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

mogli o tym informować przed kupnem, no nic trzeba czekać wielkie dzięki 

okey teraz inny problem, wywala mi ten błąd bez włączonego m2bob'a. na to ma ktoś jakąś rade ?

Opublikowano
1 godzinę temu, BladeMaster551 napisał:

" There was a special maintenance friday on GF Servers, because of this M2Bob isn't working currently. We are working on this.
Everybody will get their lost botting time added, so there's no need to worry. "

Team M2Boba wie od wczoraj i pracuje nad fixem. Akurat to, że nie będzie działał jest najmniej prawdopodobne. 

gdzie tak pisali?

Opublikowano

Widziałem w jednym temacie (który de facto się tyczył Metin2Moda od Kamera, ale w obu przypadkach pewnie chodzi o to samo) informacje, że GameGuard i nProtect(?) ostatnio sobie świetnie radzą, trzeba pobrać jakiś program do zamrażania procesów i zamrozić nProtect.

Opublikowano
1 godzinę temu, Reygras napisał:

Widziałem w jednym temacie (który de facto się tyczył Metin2Moda od Kamera, ale w obu przypadkach pewnie chodzi o to samo) informacje, że GameGuard i nProtect(?) ostatnio sobie świetnie radzą, trzeba pobrać jakiś program do zamrażania procesów i zamrozić nProtect.

a sprawdzales czy dziala czy cos?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...