Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam Opinii] Najlepszy Hosting na +/- 100 osob?

RastaWarrior98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, jak w temacie. Mam zamiar otworzyć własnego ts3 zależy mi na okolo +/- 100 slotow i żeby był dobry customer service oraz żeby nie było lagow. Po prostu nie chce żadnych problemow. Uzywalem już ts3 cloud ale ich ts działa poprawnie tylko do wersji 3.1.5 ts. Myślę nad zakupem serwera na pukawka.pl lecz widziałem tez ze można kupic maszynki tylko ze sie nie znam :P

Opublikowano

Net-speak.pl zacznij od 30slotów i stopniowo bedziesz sobie zwiększać o pukawce zapomnij jak chcesz miec cos stabilnego

Opublikowano
9 minut temu, LoveGTR napisał:

Net-speak.pl zacznij od 30slotów i stopniowo bedziesz sobie zwiększać o pukawce zapomnij jak chcesz miec cos stabilnego

Potwierdzam, tylko net-speak

Opublikowano
33 minuty temu, LoveGTR napisał:

Mógłbyś coś więcej napisać o "stabilności" pukawki?

Opublikowano
43 minuty temu, LoveGTR napisał:

Jak kolega @up tez chcial bym wiedziec cos wiecej o stabilnosci pukawki. Mialem juz stycznosc z tym hostingiem i jakos nigdy problemow nie bylo, a co do net-speak to nie slyszalem a prezentuje sie profesjonalnie. Ktos moze wie cos wiecej natemat net-speak? 

Opublikowano

Pukawka korzysta z maszyn OVH. Może i nie dorasta do pięt netspeakowi, ale mogę zapewnić że jest stabilnie. Jakiś rok wynajmuję u nich serwer ts3 i wciągu 1 roku miałem 2, 3 razy mniejsze problemy z atakami. Pakiet loss nie przekroczył 20% i utrzymał się przez 5 minut po czym został wycięty, a serwer stał nadal... Jak za taką cenę za slot to mogę polecić.

Żeby nie rzucać słów na wiatr:  https://scr.hu/2WwlX3 | https://scr.hu/YWw1mN

Opublikowano

Ale mnie wkur*iają ludzie tutaj reklamujący te gówna jakim jest cała ta śmietanka forum i pod każdym postem ci napierdolą 

"Elo szukam opinii na temat pukawki, dobre ?"

odpisują

"net-speak net-speak net-speak net-speak net-speak net-speak net-speak net-speak net-speak albo bahu srahu bahu srahu bahu srahu bahu srahu bahu srahu bahu srahu i inny syf" Nie no nie mogę

Pukawka dobra do momentu odcięcią ataku i zagranicznych adresów. Ale przed wycięciem syf i da się wyrzucić ale na pewno nie daj zarobić tym na górzę, ja ci polecam hosteam albo jakiś hosting sprzedawający ovh-game vps'y

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

https://grzyb.ovh

Opublikowano

Pukawka hostuje się w OVH, a jak wiadomo, w dziedzinie Teamspeaków Hosteam jest lepszy.

Jeżeli chcesz mieć gwarantowaną stabilność i profesjonalne wsparcie techniczne - polecam MultiGaming.pl

Opublikowano

Przepraszam za odkopanie ale jak widzę to osoby Ci mało pomogły.

Pukawka jest bardziej pod serwery gier typu CS:GO, pod komunikator głosowy wymiękają z powodu na odpieranie ataków które wchodzą na chillku.

Jeśli masz licencję AAL/NPL to bierz śmiało VVPS od MultiGaming.PL, stabilność jest znakomita i ataki odpiera wyśmienicie ;) Support jeśli jest problem większy to smailo do Ciebie na serwer przychodzi i rozwiązuje go z Tobą, a co najlepsze to cena która wynosi 20zł (Bez prowizji PSC), a utrzyma Ci nawet 600 osób.

Opublikowano
2 godziny temu, xɘrtiz napisał:

Przepraszam za odkopanie ale jak widzę to osoby Ci mało pomogły.

Pukawka jest bardziej pod serwery gier typu CS:GO, pod komunikator głosowy wymiękają z powodu na odpieranie ataków które wchodzą na chillku.

Jeśli masz licencję AAL/NPL to bierz śmiało VVPS od MultiGaming.PL, stabilność jest znakomita i ataki odpiera wyśmienicie ;) Support jeśli jest problem większy to smailo do Ciebie na serwer przychodzi i rozwiązuje go z Tobą, a co najlepsze to cena która wynosi 20zł (Bez prowizji PSC), a utrzyma Ci nawet 600 osób.

Nie byłym taki pewny 

Ogólnie obecnie najrozsądniejszym wyborem jest VPS OpenVZ od Hosteam.pl

Opublikowano
2 minuty temu, #Gremsonkowy# napisał:

Nie byłym taki pewny 

Ogólnie obecnie najrozsądniejszym wyborem jest VPS OpenVZ od Hosteam.pl

Tak jak już Ci kiedyś ktoś napisał, w tym czasie TS-STARS stało na OVH, nie na multigamingu

Opublikowano
3 minuty temu, huberczik napisał:

Tak jak już Ci kiedyś ktoś napisał, w tym czasie TS-STARS stało na OVH, nie na multigamingu

Chyba czytać nie umiesz już wyjaśniałem iż jestem na 100% pewny iż stali w multigaming natomiast po tych atakach się przenieśli.

Opublikowano
11 godzin temu, #Gremsonkowy# napisał:

Chyba czytać nie umiesz już wyjaśniałem iż jestem na 100% pewny iż stali w multigaming natomiast po tych atakach się przenieśli.

TS-Stars nadal stoi na MultiGaming tak jak JoinTSpeak, TS69, Ts-Fajny i pare innych większych TS.

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...