Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cs:Go nie włącza się po aktualizacji systemu

xavierxcreper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ostatnio aktualizowałem system (nie robiłem tego 2 lata, serio) na laptopie, specyfikacja: i3 4005u, 4gb ram i radeon r5 m330. Wczesniej nie mialem problemu z wlaczeniem cs:go, lecz teraz sie pojawil. Po aktualizacji (windows 8.1) cs mi sie włącza w menadzerze zadan, widac tez ten napis "w grze: counter:strike [...]", lecz  po okolo 30 sekundach proces sie wlacza i nic. Jak napisalem wczesniej, wczesniej tego problemu nie mialem. Mam DX11. Proszę o pomoc.

@edit1
robilem spojnosc plikow- nic to nei dalo.

Ok, zrobiłem by uruchomić w zgodnosci z win xp sp3. Bez parametrow startowych odpalil sie cs go normalnie, lecz po chwili gdy wbilem te paraametry startowe: -dx9 -novid -nod3d9ex -nojoy -processheap -high -threads 2 -noforcemparms -noforcemaccel -refresh 60 -freq 60 -Heapsize 2097152 +mat_queue_mode 2 +exec autoexec po chwili okazalo mi sie okienko "krytyczne zakonczenie aplikacji" i: "untrusted system file (sciezka do steama, steamclient.dll), za 2 razem jakieś złe wczytanie pliku .dll a za trzecim to samo okienko co te pierwsze, lecz z sciezka  do sys32 i uxtheme.dll, potem afivil32 (czy jakos tak) a za 5 razem odpalil mi sie cs go na 1 sekunde i sie odrazu wylaczyl przy czym napis "w grze [,,,]" nadal byl widoczny... 

Uruchomilem jeszcze raz cs:go bez paraetrow startowych. Za 1 razem wyskoczylo okienko ponownie z untrusted system file steamclient.dll, a za drugim razem failed to load launcher dll..

//

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...