Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Samsung galaxy s5 neo - problem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mój samsung s5 neo miał strzaskany miesiąc temu ekran przez co poszedł do naprawy, wrócił po około tygodniu.

Wszystko było okej, jednak po pewnym czasie zauważyłem, że przy dotyku ekranu w okolicach lewego dolnego rogu uruchamia się spis ostatnio używanych aplikacji, zupełnie tak jakbym klikał przycisk obok przycisku domowego jednak nie ma na to szans. 
Czy jest ktoś w stanie wyjaśnić mi dlaczego się tak dzieje? Powinienem zanieść telefon na gwarancję do punktu gdzie naprawiałem telefon czy można to załatwić jakoś samemu? (w co wątpię, ale nie zaszkodzi zapytać)
Z góry dziękuję za odpowiedź.

Opublikowano

Cześć.

Polecam zrobić mały test. Opiszę ci go w podpunktach:

1. Przejdź do ustawień telefonu i znajdź "informacje o oprogramowaniu", następnie odszukaj "numer wersji" i duś palcem w ten numer do momentu, aż odblokuje ci się "opcja programisty".
    2. Gdy to zrobisz przejdź do odblokowanych "opcji programisty" (znajdziesz je na samym dole po wejściu w ustawienia), a następnie włącz opcję "pokaż dotknięcia".
    3. Teraz gdy położysz palec na ekranie powinien za palcem ciągnąć się wskaźnik (coś na zasadzie kursora myszki), kieruj palec w okolice występującego problemu, jeśli zauważysz zboczenie wskaźnika z kursu palca, wskaźnik będzie przyciągany w inne pole niż wskazujesz palcem, oddaj telefon spowrotem do serwisu.

Opublikowano

Dziękuję bardzo, lepszej odpowiedzi nie mogłem się spodziewać.
Wskaźnik rzeczywiście jakby był przyciągany w inne miejsce, zrobię tak jak napisałeś, jeszcze raz dzięki wielkie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...