Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LoveGTR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam nazywam się Adrian jestem Właścicielem serwera który średnio odwiedza 250 osób, postanowiliśmy zrobić małą strefę rozrywki i szukam chętnych osób do opieki nad tymi kanałami

Karaoke - na opiekę nad tym kanałem szukamy 4 osób 
Freestyle - na opiekę nad tym kanałem szukamy 4 osób 
Tyralnia - na opiekę nad tym kanałem szukamy 4 osób 
Dzwonimy Dla Beki - na opiekę nad tym kanałem szukamy 4 osób 

Wymagania z naszej strony:

- Dobry mikrofon
- Umiejętność pracy w zespole 
- Pewność siebie
- Pomysłowość i Kreatywność

Chcielibyśmy co najmniej raz w tygodniu robić eventy  promowane czyli pomimo tego że chcielibyśmy żeby na codzień coś na tych kanałach się działo to co najmniej raz w tygodniu chlelibyśmy żeby opiekunowie organizowali duże eventy z ciekawymi nagrodami które będziemy fundować .

Dodatkowo szukamy osób do prowadzenia, organizowania turniejów Counter-Strike: Global Offensive i League of Legends oczywiście z nagrodami.

Szukamy również grafika do wykonywania drobnych prac graficznych typu baner informacyjny na przykład o Evencie  lub Turnieju. 

Chętnych zapraszamy na kontakt PW lub TeamSpeak: Ts-Best.pl

Pozdrawiam

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
Cytat

14. Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...